Olimpiada Wiedzy i Umiejętności Rolniczych - Mechanizacja Rolnictwa
-
Podobna zawartość
-
Przez PatKaz95
Technikum Inżynierii Środowiska i Agrobiznesu w Poznaniu-Golęcinie
będzie prowadzić nabór w roku szkolnym 2013/2014 w następujących zawodach:
- Technik Agrobiznesu
- Technik Inżynierii Środowiska i Melioracji
- Technik Mechanizacji Rolnictwa
- Technik Leśnik
- Technik Turystyki Wiejskiej
- Technik Hodowca Koni
-Technik Weterynarii
- Technik Odnawialnych Źródeł Energii
- Technik Logistyk
Zasadnicza Szkoła Zawodowa
- Mechanik Operator Maszyn i Urządzeń Rolniczych
- Mechanik Pojazdów Samochodowych ze Specjalnością
"Naprawam Motocykli i Motorowerów"
- Rolnik
- Ogrodnik
- Monter Instalcji Sanitarnych
Jest to szkoła z 65 letnią tradycją w kształceniu , dysponująca bogato wyposażonymi pracowniami, warsztatami szkolnymi oraz internatem. Jak wygląda szkoła można zobaczyć na tym filmie promocyjnym
ZAPRASZAMY!!!
Kontakt
http://www.zstpoznan.pl/
Technikum Inżynierii Środowiska i Agrobiznesu
ulica Golęcińska 9, 60-626 Poznań
Telefon: 061-8411-583
Fax: 061-8464455
Email: sekretariat@zstpoznan.pl
priv. @PatKaz95
priv. @Norasek1353
-
Przez ptak
Czy to jest to samo czy to są dwie różne rzeczy? Nie wiem kurna, patrzę i połapać się w tym wszystkim nie mogę.
-
Przez DanioTraktorzysta
Witam. W tym roku kończę technikum rolnicze i zamierzam iść dalej na studia. To co mnie interesuje to wszelka technika rolnicza. Szukam dobrej uczelni z dobrze wyposażonym warsztatem praktycznym i odpowiednim podejściem do studenta. Chętnie rozważę się każdą uczelnię lecz wolałbym aby były one umiejscowione w jakichś większych miastach i najlepiej na południu kraju.
Z góry dziękuję i pozdrawiam.
-
Przez nowak28011997
Witam w zeszłym roku- będąc w trzeciej klasie technikum- startowałem w olimpiadzie wiedzy i umiejętności rolniczych w bloku produkcja roslinna, przygotowywany przez nauczycielkę produkcji roślinnej. W tym roku też zostałem wytypowany do tego konkursu jednak z powodu zwolnienia nauczycielki zostałem bez materiałów do przygotowań. Czy wie ktoś gdziemożna znaleźć testy i zadania praktyczne z wcześniejszych lat. W internecie jakoś nie mogę tego znaleźć. Byłbym wdzięczny gdyby ktoś podał link lub w inny sposób pomógł w uzyskaniu materiałów do przygotowań.
-
Przez matrixos123
witam. mam problem dotyczący zamarzniętej wody w chłodnicy. zapomniałem spuścić wodę z chłodnicy i zamarzla i chlodnice udalo mi sie odmrozic i jest dobra ale gorszy problem jest z blokiem silnika ponieważ z boku wyleciały te okrągłe zabezpieczenia i jak zobaczylem to jest tam lód i w jednym miejscu jest pęknięty blok ok 1,5 cm. i mam pytanie co robić czy zostawić jak rozmarznie czy coś działać? ciągnik to Ursus C-4011
-

Rekomendowane odpowiedzi
Kontrole dopłat obszarowych i kary dla rolników.
Młotki Waryński