spryszak330

Blonde d'Aquitaine czy warto???

Polecane posty

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

  • Podobna zawartość

    • Przez tycha
      Jakie najlepiej buhaje polecacie? Interesują mnie szczególnie HF czerwony.Piszcie jakimi buhajami zacielacie swoje hf .Wiem ,że każdy ma swojego już sprawdzonego i zaciela wszystkie nim.Dodawajcie fotki swoich nowo narodzonych eksperymentów.
    • Przez Kelendorf
      Witam państwa
      Może mi ktoś napisać jak wyglądają przyrosty u rasy bydła szkockiego? Ktoś próbował utrzymywać je inaczej niż ekstensywnie, tj zadawać im paszę treściwą w postaci choćby śruty? Jaką mają wydajność rzeźną w przybliżeniu?
      Proszę zachować dla siebie komentarze typu "zostaw te włochacze i zainwestuj w limousine, lepiej wyjdziesz" :) pozdrawiam
    • Przez domi113
      Proszę o pomoc czy ktoś wie gdzie można kupic rasę bydła Montbeliarde. Proszę o dokładne namiary firm imortujących tą rasę oraz krajowych hodowców. interesuje mnie też cena za jaką można nabyć owe zwierzatka oraz opinie hodowców
    • Przez damian40000
      Piszcie jakie są wasze doświadczenia, czy warto sie za to zabrać.
    • Przez kobra89
      Szukam info. na temat bydła Hereford, jakiej są odporności, jak jest z cieleniem, jak szybko nabierają na siebie, i wogole wszystko na ich temat
×

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.