OptiFEED 2400 HDod SaMASZ
-
Podobna zawartość
-
Przez Rogeryk
Odkryłem dzisiaj w naszym paszowozie z Pronaru, że na przekładni pod naklejką firmy włoskiej jest druga plakietka metalowa a na niej napis.... zgadnijcie jaki
-
Przez kamil5421
Witam. Posiadam do sprzedania wóz paszowy Trioliet solomix 10 m3 , stan b,dobry. posiada wagę elektroniczną , wysyp na dwie strony ,
Cena do negocjacji , 23 500 ... zainteresowani PriV .
-
Przez DanielFarmer
Witam
Powoli planuję zakup kosiarki czołowej i z racji że samasz ma coraz lepszą opinię spoglądam w jego stronę.KDF sporo śmiga ale Torro to nie widziałem nigdzie.Czy coś wiecie o tej kosiarce? Jak wypada w porównaniu z kdfem?
-
Przez DanielFarmer
Witam
Jak w temacie. Chcę kupić czołowa kosiarkę i mam dylemat między nowym samaszem a używką pottinger czy Krone do max 3-4lat. Kasa podobna.Samasz ma tyleż opinii dobrych co złych a znowu 3letnia kosiarka z zachodu mimo idealnego wyglądu może być wrakiem.
Pomóżcie
-
Przez Beton82
Witam. Posiadam oborę przejazdową szerokość korytarza paszowego 4,5 m. na 50 szt. bydła opasowego. Jaki będzie najlepszy wóz paszowy 5m3 wystarczy??? i czy przy mieszaniu paszy nie będzie się z niego wysypywać balot sianokiszonki. Czy C 360 da sobie z nim radę?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Jaką kosiarkę wybrać
Siano Wrześniowe