-
Podobna zawartość
-
Przez Gość
Witam. Do sprzedanaia przyczepa samozbierająca Agromet. Dokładnego modelu nie znam bo nie mogę namierzyć tabliczki - może ktoś wie gdzie jest. Przyczepa na dużych kołach, bliźniakach, igarażowana, duża. Cena 4,2 tys - do obejrzenia w okolicach Lubartowa
-
Przez weengosz
Witam, dużo ostatnio słychać u suszy i braku siana w Niemczech i Szwecji.
Jako, że mam na sprzedaż dużą ilość bel siana (140 i 150) bardzo dobrej jakości poprzez tegoroczną suszę oraz bardzo blisko do Niemiec i stosunkowo blisko do Szwecji chciałbym zaczerpnąć informacji gdzie najlepiej 'uderzyć' z takim tematem.
Jakie strony typu olx i allegro polecacie jeżeli chodzi o Niemcy i Szwecję?
Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji.
-
Przez backspace
Witam wszystkich, mam mały problem z prasą NH 648 z 2002 roku.
Średnica beli na sterowniku była ustawiona na 110 cm, a mimo to wychodziły 120. Nie było to problemem, gdyż akurat taka wielkość mi odpowiadała.
Problem pojawił się w momencie kiedy chciałem zwiększyć średnicę.
Na początku ustawiłem 130, lecz zapisana wartość na sterowniku cały czas pokazywała 110. Postanowiłem to sprawdzić i wyjechać w pole. Wyskoczyła mi belka 110 cm.
Ponownie zmieniłem na 130, lecz i tym razem nie chciało się zapisać. Przejechałem kawałek i następna belka wynosiła już niecały metr.
Spróbowałem 140 cm, dalej wskazywał 110, lecz teraz belki miały na oko 70-80 cm.
Ktoś wie jaka może być przyczyna takiego zachowania ?
Z góry dziękuję, pozdrawiam.
-
Przez unipasz
siema mam prasę rolując deutz fahr GP 2.30 i ucina mi sznurek w połowie beli raz na 4 ,5 beli
-
Przez AgroLaik
Witam
Czy samojezdny wóz paszowy może samodzielnie rozdrabniać bele, tak jak pobiera z pryzmy, czy potrzebny jest pojazd z widłami do załadunku?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Sprzedam pompy hydrauliczne Rexroth
Pług do śniegu