Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Weź mi wytłumacz co to znaczy dużo słabsza? Moc jest taka sama, a to, że jest szybsza znacząco nie wpływa na uciąg. Jeździłem jedną jak i drugą w tych samych pracach, m zrobi to samo i szybciej. Ale Twój wybór, ja wyraziłem tylko swoje zdanie. Pozdrawiam.

Edytowane przez bieniek_88
Opublikowano

Jaki jest sens zakładania takich durnych tematów skoro na olxie jest c-330 od zayebania w bardzo szerokim przedziale cenowym ;) Do wyboru do koloru

pokaż mi chodż jedną , taką co ma" ręcę i nogi "

w oryginale. :)

Opublikowano (edytowane)

licznik motogodzin zmieniany, opony z tyłu drugie, lub trzecie , rozrusznika oryg.brak,pozatym fotki zrobione nie dokładnie , zajedzie się na miejsce a tu zonk :).

Popatrz u mnie w galerii jak wyglada ładna C-330 w oryg.

Tu masz oryginał od A-Z. :)

znajdz mi taką w ogłoszeniu , na pierwszych oponach :)http://files.tinypic.pl/i/00758/ronbj5y626yy.jpg

Edytowane przez KULAWA_KOZA
Opublikowano

coraz lepsze te tematy... trzeba se było kupić w 86r a nie teraz szukać oferty dziadka który jeździł 30stka tylko do kościoła... 30letnie oryginalne opony... śmiać się czy płakać

Opublikowano

Podałem  ci przykładowe ogłoszenie  nie  robionej na handel   c 330 w  stanie  zbliżonym  do  oryginału , a ty  nie  widząc  marudzisz .

daj ogłoszenie że  kupisz , podaj  datę  gdzie  i kiedy mają przyjechac  chętni  , a ty będziesz  wybierał  z kilkuset   :P  :D

Opublikowano

miałem orginalne opony w zetorze z 83 r popękały ze starości w ubiegłym roku apropo c 330 m łatwiej taką kupić w orginale bo są poprostu młodsze a z tym zduszeniem to bajki opowiadasz kulawa kozo m szybsza co zatym oszczędniejsza

Opublikowano

Znajomy ojca sprzedaje oryginalny c330 z roku 1982 ma 103motogodziny, pierwsze opony po prostu jak nowa z fabryki ale śpiewa sobie 24tys

Jak jesteś chętny to podjadę zrobić fotki i ci wyśle

Opublikowano

Ten Pan ma 58lata i nie wie jak się wystawia ogłoszenie

On posiada c328 ma 1021mth , c330 ma 103mth, c330 ma 1430mth oraz zetora 5211 co ma 1923mth

Pomału wysprzedaje te maszyny bo nie ma komu przekazać gospodarstwa