Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Chłopcze sarkazmu nie wylapales.... Hehe 

SEAN przeczytaj ten temat od 3 strony a zobaczysz jak naszego podrywacza sponiewierala Halina... Hehe... był wtedy jako lem 1991 i lorawiok.. Hehe

Do dziś się nie może otrząsnąć i twierdzi że to byłem ja.. Hehe

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, marcinxxxx napisał:

Do ciebie to najwyżej muchy wlecą przez okno. :P

Do ciebie nawet muchy nie wlecą, bo nikt z tobą pisał nie będzie.   :D

No to wszystko jasne do czego ci są potrzebne czyjeś PW,  brzydko się chłopie bawisz.    :P

Edytowane przez Sean
Opublikowano

Jakaś sprzeczność występuje. Najpierw, że do żadnej nie piszę , a jednocześnie podrywacz?. O.o

5 minut temu, Sean napisał:

Do ciebie nawet muchy nie wlecą, bo nikt z tobą pisał nie będzie... poza mną :D

Opublikowano (edytowane)
39 minut temu, marcinxxxx napisał:

Jakaś sprzeczność występuje. Najpierw, że do żadnej nie piszę , a jednocześnie podrywacz?. O.o

Nic z podrywacza nie masz w sobie, raczej jak już to z podkur*iacza    xD  ty molestujesz by ci udostępnić czyjeś PW by móc je wykorzystać do swoich niecnych celów, myślisz że znajdziesz głupszego od siebie i ktoś ci udostępni.     :P    :D

49 minut temu, ogarek napisał:

SEAN przeczytaj ten temat od 3 strony a zobaczysz jak naszego podrywacza sponiewierala Halina... Hehe... był wtedy jako lem 1991 i lorawiok.. Hehe

Do dziś się nie może otrząsnąć i twierdzi że to byłem ja.. Hehe

Nie widziałem tego prędzej, ale rozbawiły mnie te teksty   xD Podrywacz co nie umie wyczuć kobiety.    xD

Edytowane przez Sean
Opublikowano
Dnia 22.09.2019 o 23:07, Sean napisał:

Nie znam jej, ale to fajna i porządna dziewczyna, z poczuciem humoru przede wszystkim. 

Bo jeszcze się któraś nabierze na jedne i te same komplementy, powtarzane od lat przez nadwornego grafomana forum. :P

Opublikowano

Prawić komplementy to też nie lada sztuka, więc patrz i ucz się.     :) 

Opublikowano
3 minuty temu, Sean napisał:

Prawić komplementy to też nie lada sztuka, więc patrz i ucz się.     :) 

Komplement ma być szczery, nie wysilony, i nie mający na celu osiągniecie wiadomego celu przez komplementującego. :D

Tess jest tu kilka lat i wiele twoich komplementów do każdej nowej  niewiasty na forum już widziała. :P

Opublikowano (edytowane)
Cytat

Takiś niby dobry? To czemu się żadna nie nabrała? 😂

xD Nie dosyć że jedna się ostała, to jeszcze i to spierdolił i ją z forum też wysadził jak dynamit.   :P  xD

3 minuty temu, marcinxxxx napisał:

Komplement ma być szczery, nie wysilony, i nie mający na celu osiągniecie wiadomego celu przez komplementującego. :D

Tess jest tu kilka lat i wiele twoich komplementów do każdej nowej  niewiasty na forum już widziała. :P

Tees jest już kilka lat, jednak nikt jej świni tak nie podłożył jak ty.   :P

Edytowane przez Sean
Opublikowano

Toć to Bukat był.. Heheheehee

O każdej tak twierdzi co mu kopa zasadzila... Hehe

Opublikowano (edytowane)

Mi niepotrzebne inne strony. Jestem już po słowie z teściem , który spełnia wszystkie moje wymogi; ha, maszyny, gadka, nawet do kościoła nie chodzi xd. Teraz tylko obgadać szczegóły na pw, no i wesele. Czujcie się zaproszeni. ;)

Edytowane przez marcinxxxx
  • Haha 2
Opublikowano
9 godzin temu, Sean napisał:

Aha, tak się zarumieniła że aż uciekła?   xD

Bajka stara jak świat. Mnie tu nie było, a potrafiliście się przez kilka stron  wykłócać przez kogo Tess uciekła. Uciekła, bo taki miała kaprys i d*pa. Nie ma nawet nad czym dywagować. Z góry wiadomo, że ucieknie, jak i to że zaraz wróci... ale Ansji szkoda. ;)

Opublikowano
1 godzinę temu, zetorki12 napisał:

A próbując się dowartościować , podrywać na AF dziewczyny młodsze od tWojej córki , Żal mi cIebie .

Kurna no. Cały czas go pilnuję, bo będąc katolikiem nie chce się wżenić do rozbitej rodziny, a ten jeszcze potrafił się urwać. To musiało się stać, gdy zablokował mi możliwość obserwowania. Wtedy go na pewien czas straciłem z oczu.

• Like 1
Opublikowano

O kurna ale dałeś d*py... główny śledczy AF taka aferę przeoczył.... no cyrk.. Hehe

Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, marcinxxxx napisał:

Kurna no. Cały czas go pilnuję, bo będąc katolikiem nie chce się wżenić do rozbitej rodziny, a ten jeszcze potrafił się urwać. To musiało się stać, gdy zablokował mi możliwość obserwowania. Wtedy go na pewien czas straciłem z oczu.

Będąc katolikiem , mając żonę, chcesz się gdzieś żenić? popierdoliło cię do reszty bigamisto jeden?  O.o

Edytowane przez Sean