Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

Co zrobisz Ogarku, zakochał się w tej pani i oszalał na jej punkcie.   :P  Zawsze powtarzam że miłość jest gorsza od sraczki.    :D

Edytowane przez Sean
Opublikowano (edytowane)

Wreszcie mi odpowiedział na pytanie. Dzięki stary... Aaa ogarek wiem kto to jest ten Bruce... no to kolejna zagadka się nam wyjaśniła. Trójka ...leśnych dziadków w składzie mariuszd, ogarek i sean wymieniała się pw.

Edytowane przez marcinxxxx
Opublikowano

Lecz się może na nogi,     :P    bo na głowę już jest stanowczo za późno chłopie   :D powracasz jak Feniks30 z popiołów.     :P

Opublikowano
21 minut temu, Sean napisał:

Lecz się może na nogi,     :P    bo na głowę już jest stanowczo za późno chłopie   :D powracasz jak Feniks30 z popiołów.     :P

Nie.... to nie ten, to nowy psychofan... Hehe

Opublikowano (edytowane)

O kurna "psychofan" mój tekst. Nie wstyd ci ogarku, cudze teksty kopiować, przecież masz swoje omany ;P

Haha przypomina mi się scena z "nie ma róży beż ognia" ... to nie ten.

Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, marcinxxxx napisał:

"Bo oszalałem dla niej" chyba byłeś pierwowzorem postaci z tego filmu... hehe

Umiesz czytać ze zrozumieniem, czy i tego nie potrafisz? przeczytaj co napisałem kto oszalał dla niej, czy napisałem że ja oszalałem? Nie wciskaj mi kitu którego nie napisałem ok? Wydaje ci się że umiesz manipulować wypowiedziami, tylko że nie ze mną te numery Brunner.

6 godzin temu, ogarek napisał:

Nie.... to nie ten, to nowy psychofan... Hehe

Ogarku to ten, na 100%. Jak chce przytoczę mu cytaty postów co wypisywał. Nie wiem czy sam ogłupiał że wyciąga stare brudy, czy ktoś nim manipuluje.

Edytowane przez Sean
Opublikowano (edytowane)

Lemingoza(marcepan)  na bank ma zawsze kilka kont .... 🤣

SEAN Feniks30 jet teraz jako @ nieśmiertelny i olał ta glupawke i to nie on.... Ten to jakiś pomylony góral z Orawy.... Hehe.... obskoczył wszystkie panny na forum i kiszka... haha 

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

"@farmazowsze". Nie chcę was straszyć, ale ciarki mi przeszły po plecach. Czuję że będzie wojna.Dobrze, że bunkier już wykopany, będę jak Noe. No cóż sami sobie zgotowaliście ten los.

• Sad 1
Opublikowano
1 godzinę temu, marcinxxxx napisał:

"@farmazowsze". Nie chcę was straszyć, ale ciarki mi przeszły po plecach. Czuję że będzie wojna.Dobrze, że bunkier już wykopany, będę jak Noe. No cóż sami sobie zgotowaliście ten los.

Proszę.... Nie rób tego 😭😭😭

😂😂😂

Opublikowano
1 godzinę temu, marcinxxxx napisał:

@sean Mnie nie obchodzi chłopie, co ty napisałeś tylko co widziałem.

A ja mam w duupie twoje zwidy a tym bardziej jakiekolwiek konwersacje z tobą na temat, o którym wszyscy dawno zapomnieli.

Opublikowano
3 godziny temu, marcinxxxx napisał:

A ja czuję i widzę że zostaniesz olany... Hehe

Opublikowano

Zgadza się Romku, a że ten nie ma pojęcia o jeździe, to "nawigacja" nic nie daje bo obija się po drzewach.   :P  xD

Opublikowano

Opowiadaj jak tam było, ponoć ostro chlasz ...  ludki z af dzwonią do ciebie żebyś porządek tu zrobił... Hehe

Opublikowano
2 godziny temu, niesmiertelny88 napisał:

@Sean Stęskniło Ci się za mną? Możemy porozmawiać jak chcesz?

Bynajmniej, chyba że nick masz męski, a otworek jednak z przodu żeński.   :P     

Opublikowano

Kto wie może się pozmieniało i giermek królowa został... Hehe

Opublikowano (edytowane)
Cytat

Kto wie może się pozmieniało i giermek królowa został... Hehe

No wcale by mnie to nie zdziwiło  :D

Edytowane przez Sean
Opublikowano
1 minutę temu, zetorki12 napisał:

Błazen jak widać też ciągle ten sam . hehehehe

O jej... ale żeś się nareszcie trafnie określił..... Hehehehehehe

No jakby bez nadwornego blazna forum mogło się obyć.. Hehe