Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, zetorki12 napisał:

Dlaczego dla określenia kogoś , używasz słów uważanych powszechnie za obraźliwe ?

Na miejscu moderatora wy***ał by cię w kosmos .

Jo.... Zara awansujesz podpierdalaczu za pisanie o niczym 

Opublikowano

Powtarzam raz jeszcze . Nigdy nikogo nigdzie . Nie wiem czemu , ale jak tylko "@kaganka poczytam , to od razu mam pragnienie zostać modem . No nie wiem czemu ... 🤔

Opublikowano
5 minut temu, marcinxxxx napisał:

Zetorek piszesz o swojej?. Wszyscy widzieliście jej awatar i szaleliście. Tylko dowiedzieliście się że jest w związku z grego i w zmowie z nim robi sobie jaja. A prywatne zdanie; elegancka kobieta.

Weź mnie nie rozśmieszaj i nie wyciągaj tego tematu.

Opublikowano (edytowane)

Fetorek..... To musisz włazić głębiej tam gdzie nutella wypływa... Hehe

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Ty wiesz najlepiej , kozulku , czy jak to tam ci było hehehe . 😛

Opublikowano

Co nie zagładę na forum to zara ten rek się przypaleta i szczeka, beczy i podpierdala a tera straszy że modem będzie.... 🤣

Żebym co pisał do sraja  jednego co pierdzi o niczym 

Opublikowano

Napisał bym , że sram na ciebie , ale kultura osobista na to mi nie pozwala . Więc nie napiszę że olewam cię ciepłym moczem popaprańcu . HEHEHE :D😛    nARA .

Opublikowano (edytowane)

Seanek. Mam nie wyciągać , bo się schowałeś na rok i myślałeś, że już tu nikt nie pamięta jak się zbłaźniłeś? @zycietoniebajka pisał do mnie; "był tu taki żonaty sean, co kadził jej tu na forum jak i pod zdjęciami na facebooku. Nie wiem co mu zrobiła, ale już nie może na nią patrzeć". A ja wiem...haha, olała dziada.

Edytowane przez marcinxxxx
Opublikowano

Nie napisał tak bo to czytałem i widzę że dorabiasz i manipulujesz.... I skąd ja to znam... Hehe 

Opublikowano
Cytat

Seanek. Mam nie wyciągać , bo się schowałeś na rok i myślałeś, że już tu nikt nie pamięta jak się zbłaźniłeś? @zycietoniebajka pisał do mnie; "był tu taki sean, co kadzil jej na forum jak i na facebooku. Nie wiem co mu zrobiła, ale już nie może na nią patrzeć". A ja wiem...haha, olała dziada.

Durna pało nie pisałem przez rok bo nawiedzony modek za cztery punkty zamiast na siedem dni, zablokował mi konto na rok i siedem dni, tak to działa tu regulamin teraz, ale mam to w duupie. I nie wmawiaj mi głupot że pisałem z kimś na fb, zresztą kim ty jesteś żebym się takim jak ty tłumaczył.       :D

Opublikowano

Taaa I nie dało się z innego konta pisać ... Jasne , jasne . :ph34r:

Opublikowano
8 minut temu, marcinxxxx napisał:

Seanek. Mam nie wyciągać , bo się schowałeś na rok i myślałeś, że już tu nikt nie pamięta jak się zbłaźniłeś? @zycietoniebajka pisał do mnie; "był tu taki sean, co kadzil jej na forum jak i na facebooku. Nie wiem co mu zrobiła, ale już nie może na nią patrzeć". A ja wiem...haha, olała dziada.

Czemu pier**lisz takie głupoty? 

Ja te kilka odpowiedzi na które zadales pytania mam nadal w skrzynce,  zaraz mogę pokazać...

Opublikowano (edytowane)

Dlaczego wyciągasz stare brudy Marcepan?

Edytowane przez Sean
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, marcinxxxx napisał:

Taki cwany jesteś ogarek? To prześlij mi to wszystko co pisałeś do mnie, jebajek tak samo. Chętnie jej przekażę.

Toć ponoć wszystko wysłałeś i mieli my iść siedzieć.. Hehehe.... Ale za co to nie wiem.. Hehe 

Wiem żeś chętny ale problem w tym że ona ma twoje pierdoly gdzieś baranku 

Edytowane przez Gość
Opublikowano
2 minuty temu, Sean napisał:

Do mnie pijesz?

Nie pijam z byle h.. kim .

Opublikowano
Przed chwilą, Sean napisał:

Dlaczego wyciągasz stare brudy?

Mści się na niej bo go kopla w deeee.. Hehe

Opublikowano

Ale śmieszne . HEHEHEHEHEH . Chyba lajka dam Garczkowi . Ale się uśmiałeeeeem .

2 minuty temu, ogarek napisał:

Mści się na niej bo go kopla w deeee.. Hehe