Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

Ale żeś tera zapodał tekst , hehehe . No ale ty dowcipny jak nikt . Się uśmiałem znowu .

2 minuty temu, ogarek napisał:

Kurla co za odloty ma pajacyk jeden.. Hehe

Weź jeszcze tak dowcipnie i śmiesznie zarazem jeszcze raz . 9_9

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano
3 minuty temu, marcinxxxx napisał:

Skasowałem dla waszego dobra, ale bądź mężczyzną prześlij mi to. Zobaczymy.

Ty skończ już z tym prokiem 😂😂

Głupot Ci nawciskala, zdjęcie fajnej laski wysłała i jarasz sie jak jakiś dzieciak... 

Wiadomości poszły w pizdziet? 

Jak mi przykro 😂😂😂

Opublikowano
9 minut temu, zetorki12 napisał:

Taaa I nie dało się z innego konta pisać ... Jasne , jasne . :ph34r:

Nie dało, mogłem pisać tylko PW z innego konta, no i napisałem do ciebie, ale taki tchórz jak ty wyczuł pismo nosem że proszę o pomoc na forum i odwrócił się plecami  żeby sobie nie nagrabić czasem, teraz wiem dlaczego   :P widać masz zapędy na modka   :D  A może to ty mnie podpierdoliłeś do modków?

Opublikowano
Przed chwilą, Sean napisał:

Nie dało, mogłem pisać tylko PW z innego konta, no i napisałem do ciebie, ale taki tchórz jak ty wyczuł pismo nosem że proszę o pomoc na forum i odwrócił się plecami  żeby sobie nie nagrabić czasem, teraz wiem dlaczego   :P widać masz zapędy na modka   :D  A może to ty mnie podpierdoliłeś do modków?

Czytaj dobrze to co wcześnie napisałem o piciu . Mi się tłumaczyć nie musisz ,

Opublikowano
1 minutę temu, Sean napisał:

Sam się zgłaszał na ogólnym a szef go olał.... Hehehe

Brecha była bo się nutella na darmo popapral 

Opublikowano

Hee heee heee , Dobre , Napisz jeszcze coś tak śmiesznego . Tylko tak żebyś sam zrozumiał . :D

1 minutę temu, ogarek napisał:

Sam się zgłaszał na ogólnym a szef go olał.... Hehehe

Brecha była bo się nutella na darmo popapral 

Opublikowano (edytowane)

@zycietoniebajka. Nie wysłała mi żadnego zdjęcia.Chciałem się tylko upewnić, czy to zdjęcie od ogarka jest jej i podpuściłem go; "na tym co mi dała jest blondynka zupełnie niepodobna do tej" . Tak było ogarek ?

Edytowane przez marcinxxxx
Opublikowano

No to było raczej  żałosne i upokarzajace jak pan nikt prosił o awans za pisanie o niczym... Hehe

Opublikowano (edytowane)

He hehe , Ale ty dowcipny jesteś . Pewno wszyscy ci to mówią :D

Opublikowano

Ale kwas w dziubku żeby swoich słów się zapierac  jak Judasz.... hehe normalnie szacun 

Opublikowano
15 minut temu, Sean napisał:

proszę o pomoc na forum i

Nie prosiłeś o pomoc , tylko szukałeś chorych sojuszy przeciw innym . Jak widać znalazłeś równego sobie , Pafnucy pozdrawia .

1 minutę temu, ogarek napisał:

Ale kwas w dziubku żeby swoich słów się zapierac  jak Judasz.... hehe normalnie szacun 

Nie mierz innych własną miarą .

Opublikowano

Powinienem gdzieś mieć w wiadomościach . A zresztą masz swojego idola , niech wam tam się układa jak najlepiej , Ustalcie ze sobą który od ściany i będzie wam dobrze . :D HEHEHEHEHEHE

Opublikowano

Toć czytali to ludzie i nawet mi się nie chce tego blazenstwa szukać.... Bo mi odruch wymioty wróci jak kapus i pan nikt skamle o moderatora.... Hehe

Opublikowano (edytowane)

Dobre , dobre . A teraz jeszcze raz , tylko niech nikt ci nie podpowiada . :D

Dobra , wystarczy , bo aż ekran ze śmiechu oplułem . Narka . ;)

Opublikowano (edytowane)

UWAGA "Nie wiem , czy jesteś tak głupi, czy tylko głupiego udajesz, ale skoro marko nie udało się do pustego łba przemówić, może mi się uda. Otóż Anna H to szara zakompleksiona dziewczynka z podlasia, czy podkarpacia... reszta edytowana dla naszego wspólnego dobra i nie podskakiwać koziołki bo moja cierpliwość ma swoje granice.

Edytowane przez marcinxxxx
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

Ale powiedz jaki masz cel wyciągać cos o tej pani? prosiła cię o to? niech sobie żyje w spokoju.

Edytowane przez Sean
Opublikowano

apropos wykształcenia. Ogarek; "kim jest? psyhologiem , prawnikiem? vice pice?. Pisała ze ma zwiaski w sferach rządowych. Startowała do rady i dostała najmniej głosów, taka z niej szycha".CDN

Opublikowano (edytowane)

Kurla ale mi odkrycia.... Hehe

Po co nekasz ta dziewczynę pajacu?

Zmyslasz na jej temat  i przekrecasz, konfabulujesz i potwierdzę to jak zajdzie taka potrzeba

Fetorek petaku nikt tu cię nie czyta ... Wiec się opluj i lulu.... Jutro poudajesz groźnego woznego, może kto się wystraszy albo laika za nic da... Hehe się uradujesz chłopie.. Hehe

Edytowane przez Gość
Opublikowano
20 minut temu, marcinxxxx napisał:

reszta edytowana dla naszego wspólnego dobra i nie podskakiwac koziołki bo też mam granice cierpliwości

jeszcze straszył nas będzie    :P   xD  xD  xD

Opublikowano (edytowane)

Nie bierz tego do siebie, bo zesrasz się ze strachu.   :P   szef się dowie że z nami trzymasz i z modka nici    xD 

Edytowane przez Sean
Opublikowano

Kurla ale dziś odloty... petaki dały czadu aż się opluly.... Hehe.... A góral pewnie wytrysnal na myśl o ślicznej pani