Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

jumzd65m
Słyszałem historyjkę że pewien gospodarz co miał same JD chcial kupić traktor więc pomyślał nad kupnem belarusa tego 200KM
Orał nim cały dzień i gdy wysiadł powiedział
JUTRO MUSIMY GO SPRZEDAĆ

Opublikowano

jumzd65m

Słyszałem historyjkę że pewien gospodarz co miał same JD chcial kupić traktor więc pomyślał nad kupnem belarusa tego 200KM

Orał nim cały dzień i gdy wysiadł powiedział

JUTRO MUSIMY GO SPRZEDAĆ

Buahaha co ty kolego porównujesz, mam JD, a kuzyn ostatnio kupił Zetora i delikatnie mówiąc to jest przepaść, a co dopiero Belarus

Opublikowano

Witam - interesuje mnie cena nowego Case Puma 150 z miękką osią, przednim tuzem i obciążnikiem, opony 650 Michelin lub Treleborg, skrzynia 19/6 lub CVX. Ile drożej może wyjść taki sam Steyr 150 cvt i u którego dealera można wynegocjować najlepszą cenę w województwie lubelskim?

Opublikowano (edytowane)

John Deere 6120M

skrzynia powerQuad Plus 

3 predkosc WOM

3 wyjscia hydrauliki

pompa 114

opony tylnych kół 520/70R38

przednich kół 420/70R28

cena 229tys netto.

Mi wydaje sie drogo

Edytowane przez krzychuuuuu
Opublikowano

lukasz121515
Przeczytałem to w jednym z tematów na AF, nie porównuje a cytuję ;) I sam jeżdżę Valtrą, zobacz sobie w galerii mojej jak chcesz, to wiem jaka jest różnica pomiędzy chociażby Zetorem a Valtrą bo jeździłem tym i tym ;) Niebo a ziemia.

Opublikowano

lukasz121515

Przeczytałem to w jednym z tematów na AF, nie porównuje a cytuję ;) I sam jeżdżę Valtrą, zobacz sobie w galerii mojej jak chcesz, to wiem jaka jest różnica pomiędzy chociażby Zetorem a Valtrą bo jeździłem tym i tym ;) Niebo a ziemia.

Źle napisałem bo chodziło mi raczej o tą osobę o której napisałeś. Wiadomo że markowych sprzęt będzie droższy ale wygoda pracy a przede wszystkim to jak on sobie będzie radził w porównaniu z innymi

100-stu konnymi ciągnikami słabszych marek w pracach, a niestety różnica jest widoczna gołym okiem

Pozdro

Opublikowano

John Deere 6120M

skrzynia powerQuad Plus

3 predkosc WOM

3 wyjscia hydrauliki

pompa 114

opony tylnych kół 520/70R38

przednich kół 420/70R28

cena 229tys netto.

Mi wydaje sie drogo

No moim zdaniem za takie wyposażenie to jest za drogo.
Opublikowano

Ktoś się orientuje za ile można kupić Case Puma 150 na zwykłej skrzyni z miękką osią i tuzem lub Steyera 6150 CVT  ile może być różnicy ze względu na skrzynię biegów?

Opublikowano

Zna może ktoś Cenę Deutz-Fahr 6140.4 silnik (szóstka) przedni tuz bez Wom i ośka żeby była no i dobre ogumienie.

Pozdrawiam :)

249tyś stoi w agroma ciechanów

Opublikowano

No moim zdaniem za takie wyposażenie to jest za drogo.

Mi tez sie wydaje ze dealer za duzo chce zarobic i na ta chwile odpuszczam sobie john deera chyba ze zaproponuje rozsadna cene. Za te pieniadze to mam maxxuma 125 na full wypas i jeszcze zostanie.

Opublikowano

Zna może ktoś Cenę Deutz-Fahr 6140.4 silnik (szóstka) przedni tuz bez Wom i ośka żeby była no i dobre ogumienie.

Pozdrawiam :)

6140.4 ma silnik 4-cylindrowy, więc nie wiadomo o który ciągnik w końcu chodzi. W ubiegłym roku za 6130.4 z rocznika '15 z przednim TUZ na kołach 480 przód i 600 tył chcieli 253 tys netto. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
    • Przez yacenty
      Witam!
      prosze w miare mozliwosci o rozne cenniki
  • Dodaj nową pozycję...
v