Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

NH T5.115    205 netto

Skrzynia Ec, Obciążenie na koła 300kg, Koła 540/65R38, Tuz przedni + obciąznik ok 600kg, fotel pneumatyczny, klima, 2 pary wyjść, dodatkowe oświetlenie, mocniejsza pompa, komputer wydajności, sterowanie z błotnika, lepsze lusterka, amortyzacja kabiny, stołek dla pasażera, komplet zaczepów

NH T6.120   240 netto

Skrzynia EC+ECO, Przedni Tuz + obciążnik ok 600kg, dodatkowe oświetlenie, amortyzacja kabiny, miękka oś, opony 540, klima, fotel pneumatyczny, 3 pary wyjść, stołek dla pasażera, sterowanie z błotnika, komplet zaczepów, dodatkowe siłowniki do podnośnika

Edytowane przez olszak
Opublikowano

Case Maxxum 110 skrzynia 17x16 ECO, bez miękkiej osi i przedniego tuza - 210 tys. netto.

New Holland t6.120 - 235 tys. netto full opcja.

Jaki ciągnik polecacie w przedziale 100 - 115 KM

Znacie ceny JD 6100 MC/RC lub 6105 M ?

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

2008r NH T5060 130netto

2012r  NH T5060 170netto Średnio wyposażony klima pół biegi fotel pneu, elktrohydrauliczne sprzegło, haki ,obciążniki tak jak w/w

2014 Lambo R3 Evo 85 PODSTAWA!!+klima+obciążniki+radio+koguty  128netto

Widza ze jest zbyto to ceny winduja nie wiadomo do jakiego pułapu 

Opublikowano

N114 e 4 generacji 280 netto podstawa. Chociaż ciągnik w podstawie jest bogatszy od niektórych z dodatkami w tej klasie.

ja nadal nie jestem podziwu, co takiego drogiego w niej w standardzie :o

Jak pytałem Dealera Valtry jeszcze przed premierą N4, to mówił że najmniejsza ( N104) ma kosztować około 215 netto, to o 1 model większa już taka różnica? :o

Opublikowano

Podjedź lub zadzwoń do dealera Valtry to ci powie ile dokładnie kosztuje. Ja usłyszałem taką cenę. Stojąc przy 114 e zapytałem przedstawiciela. Ile kosztuje taka w najtańszej specyfikacji.  Powiedział, że około 280 netto. Oczywiście z głowy. Może coś pomieszał. N 4 generacji zmieniła się poważnie względem 3. Więc nie zdziwię się, że cena tez zmieniła się poważnie. Te starsze n ki wyglądały dla mnie jak usrusy po lifcie. 

Opublikowano

Podjedź lub zadzwoń do dealera Valtry to ci powie ile dokładnie kosztuje. Ja usłyszałem taką cenę. Stojąc przy 114 e zapytałem przedstawiciela. Ile kosztuje taka w najtańszej specyfikacji.  Powiedział, że około 280 netto. Oczywiście z głowy. Może coś pomieszał. N 4 generacji zmieniła się poważnie względem 3. Więc nie zdziwię się, że cena tez zmieniła się poważnie. Te starsze n ki wyglądały dla mnie jak usrusy po lifcie. 

kolego przecież napisałem, że rozmawiałem z dealerem valtry.. ale nie wiem czy wiesz, że jest coś takiego jak cena katalogowa... :)

Opublikowano (edytowane)

Interesuje Mnie cena John Deera 6170 m i czy Ktoś ma takiego z GPS-em jd

Za standard krzyczą 330 000 netto.

Edytowane przez wlodzio
Opublikowano (edytowane)

A czy ja napisałem, że negocjowałem te 280 netto? Zapytałem o cenę, facet taką powiedział i tyle. Za mf 6612  przedstawiciel powiedział mi 270 netto. Za 270 netto ludzie kupują  mocniejsze 6 cylindrowe 7614. Normalka, że cena z luźnej rozmowy z targów znacząco odbiega od ceny po negocjacjach dla zdecydowanego klienta. Tym bardziej gdy pytasz u dealera, który sam decyduje ile chce zarobić. Innymi słowy ci z targów zostawiają dealerom widełki i walą wyższe ceny. 

Edytowane przez hubertuss
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
    • Przez yacenty
      Witam!
      prosze w miare mozliwosci o rozne cenniki
  • Dodaj nową pozycję...
v