News
-
Podobna zawartość
-
Przez dakota
Witam, interesuje mnie podsiew traw, jakie to są koszty z ha itd, poza tym szukam kogoś z centrum polski kto by to zrobił.
-
Przez Tomasz531
Witam koledzy. Mam takie pytanko. Ile wziąć za przedłużanie zebow do redliniarki. 84 szt o 10 cm, dospawanie płaskownika ze stali nierdzewnej i sciecie na koncu by byl na ksztalt zeba? doradzcie
-
Przez Delbeta
Witam
Ile wziąść za transportu obornika 40 km w obie strony zestawem belarus 952.4 + przyczepa 10 ton ? W gre wchodzą dwa kursy.
-
Przez elektrotech
Chciałem poruszyć chyba ciekawy temat:
ILE PŁACIMY KOMUŚ ZA robociznę- mechanikowi-fachowcowi....ale ostatnio słyszę że jest mało mechaników dobrych a więcej tz KOWALI
Remont silnika -ile????? planowanie głowicy,zawory,szlif bloku
Skrzynia????
zwolnice
układ kierowniczy
elektryka
hydraulika
zawieszenie przednie - prasowanie tulei rozwiercanie pasowanie....
ps
Nie kazdy się na tym zna i wtedy musi płacić.... dobrze jak się zapłaci i robota super zrobiona a nie ..sp..na
Ważne informacje
Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.