-
Podobna zawartość
-
Przez PatrykReich
Witam, Zastanawiam się nad kupnem siewnika punktowego i w grę wchodzą dwie maszyny. Mowa o nówkach. Gaspardo MTER i Monosem NG PLUS 4. Co sądzicie o tych dwóch modelach, proszę o szybkie odpowiedzi bo czas goni. Co Waszym zdaniem jest lepsze i dlaczego. Z góry dzięki
-
Przez MrSlomek
Witam !! Pare dni temu zakupiłem nowy siewnik Amazone d7 special II ma on wszystkie redlice od amazone d8 . brakuje w nim 2 redlice teraz ma 23 ale to dla mnie za mało i chce dokupić 2 redlice od d8 jedną długą drugą krótką . Chciałbym się dowiedzieć gdzie moge kupić te redlice ponieważ troche ciężko znaleść. Ja jestem z województwa śląskiego , powiat częstochowski mieszkam koło Częstochowy . Prosze o pomoc .
-
Przez malkolm
Witam.
Czy użytkuje ktoś pługi tego producenta??
szukam w necie jakichś opinii i nic znaleźć nie mogę
-
Przez matias95
Witam.
W gospodarstwie posiadam siewnik poznaniak 6 (2.7m) i chciałbym zamontować do niego redlice talerzowe i teraz do was pytania.
1. Miał ktoś z taką przeróbką styczność?
2. Czy jest opłacala taka przeróbka? (komfort pracy jest lepszy)
3. Czy redlice "znanych" producentów można zamienić tańszymi zamiennikami, ale o podobnej jakości wykonania, lub można wykonać samodzielnie>
Z góry dziękuję i pozdrawiam.
-
Przez smokus1234
Witam jak w temacie, stoje przed trudnym wyborem nowego siewnika 3m talerzowego z komputerem, ścieżkami technologicznymi, rolkami dogniatającymi, znacznikami przedwschodowymi, podestem załadowczym. Jeśli macie któryś z siewników lub dokonywaliście ostatnio takiego wyboru proszę o jakieś rady.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Siewnik do kukurydzy maschio gaspardo
Redlice talerzowe accord wymiana talerzy