Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Witam. Odnośnie kopania ziemniaków to czy znacie jakieś firmy świadczące usługowe kopanie ziemniaków profesjonalnym sprzętem? Najlepiej z woj. Pomorskiego, kuj.-pom. lub warm.-maz.

Opublikowano

Ja 6-7 ha a gdyby zebrał kilku? Ile byś musiał mieć ha do kopania, żeby się opłacało? I jak to wygląda ze stawką na hektar, orientacyjnie chociaż. Napisz na priw.

Opublikowano

raczej na pogode ja też dziś machnołem hektar denara anną, rano przymrozek był ale jakoś to szło plon w okolicach 50 ton na sortowniku 40 mm ii więcej reszta (sadzeniak) został  w polu jakieś 3-4 tony ale nie szkoda bo tanie..... co do usług 1009 zł za ha hmm. nie wiem czy bym się zdecydował ileż można awarii złapać jak pole z kamieniami,...

Opublikowano

ja anną biorę 150 zł za godzinę dużo nie kopie ok 40 godzin na rok ale na łożyska starczy 

Opublikowano (edytowane)
W dniu 19.02.2018 o 00:09, ukaszLubinskiKejs napisał(a):

Poszukuję osoby która wykopie mi ziemniaki między 45 a 70 hektarów na rok 2018. jakieś namiary?

54667543378marcin

Edytowane przez interes13

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez 123p
      Oferta na tira 45gr to dobra cena na dzien dzisiejszy?

Kontynuacja tematu: http://www.agrofoto.pl/forum/topic/72464-cena-ziemniak%C3%B3w/
    • Przez claas4
      Cześć Mam do was pytanie Czy pryskaliście ziemniaki Denar na chwasty po wschodowo metrybuzyną ?   Na necie piszą że jest średnio wrażliwą odmiana i nie wiem czy mogę użyć Sencora czy muszę się zaopatrzyć w inny środek ? Pozdrawiam 
    • Przez farmer1111
      Poszukuje ziemniaków paszowych  lubelskie
    • Przez Szydre
      Witam! 
      Nie wiem czy w dobrym dziale piszę to pytanie. Macie jakieś sposoby na przetrzymywanie ugotowanych ziemniaków dla świń? Mam 4 świnie i ugotowałem dla nich parnik ziemniaków, jak je przetrzymywać żeby nie skisły? Zostawiłem je w skrzynce wystudzone w ciemnym, chłodnym garażu. 
    • Przez warchest
      witam sprzedam obsypnik do ziemniakow 3 rzedowy stan dobry lokalizacja powiat płocki , nr tel 728 381 453 lub 728 563 090 

• Dodaj nową pozycję...
v