Skocz do zawartości

Zerwane nity koła talerzowego w C-360

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Mam możliwość jeszcze kupienia obudowy mniej wyrobionej. (zdjęcia można powiększyć)

to są zdjęcia mojej

20151209_190539ozuy1.jpg

a to są zdjęcia tej drugiej:

20151209_190653sjsqw.jpg

Druga jest dużo mniej wyroboina ale tam nie wejdą 2 podkładki chyba. Którą byście wybrali? Lepiej założyć 2 podkładki czy na lekko wyrobionej założyć tylko po jednej. Za stówe moge kupić w dodatku w mojej sa ułamane dwa zęby od blokady a w tej drugiej blokada jest ok.

A jak z jakośćą nowych obudów "niby" Ursusowskich"? Ktoś zakładał? Jest dużo części Skropol czy się nada?

Edytowane przez tropik250
Opublikowano

skropol zalezy ja trafisz, koła zębate do skrzyni wychodzą im jajowate, można 2 razy robić, nie polecam

robiłem skrzynie na "ursusowskich" i po pierwszym sezonie jest OK

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Celownik07
      co macie zamocowane/ albo co powinno byc zamocowane do tego otworu ? Jakaś wersja kabiny na 3otwory? wersja c355

• Przez bolo12121
      Panowie co może być przyczyną stukania w zwolnicy np przy ruszaniu z miejsca do tyłu lub do przodu ale tylko pod obciążeniem np z załadowaną przyczepą słychać takie stuknięcie dodam jeszcze ze na łączeniu pochwy i zwolnicy od czasu do czasu kapnie olej ??????
    • Przez Celownik07
      Dzień dobry,
      Dużo roboty jest z wymianą tych uszczelniaczy (14 i 17) w tylnym moście c355 ? mam wyciek od spodu w zaznaczonym miejscu (nie pamietam ktory to otwor dokładnie) i zastanawiam sie czy dużo jest przy tym dłubaniny, bo jakiegoś spektakularnego wycieki nie ma ale wolna chwilą chciałbym tam zajrzeć. Da rade samemu zwalić zwolnice/pochwe czy trzeba jakiegos pomagiera?
      Majac już to rozebrane warto cos sprawdzic/wymienić dodatkowo? 

• Przez agrodara
      Witam.Mam od pewnego czasu problem polega on na tym że podczas ruszania piszczy i zgrzyta  w zwolnicicy dzieje się tak przez kilka metrów póżniej cicho macie jakieś przypuszczenia co może się tam dziać  .Pozdrwaiam
    • Przez jerry4424
      Cześć nadszedł czas na zmianę przewodow chlodnicy w mojej siuntce jakiej marki są teraz najlepsze , żeby wytrzymało trochę ,a nie ciekło po tygodniu ?
  • Dodaj nową pozycję...
v