Zerwane nity koła talerzowego w C-360
-
Podobna zawartość
-
Przez Celownik07
co macie zamocowane/ albo co powinno byc zamocowane do tego otworu ? Jakaś wersja kabiny na 3otwory? wersja c355
-
Przez bolo12121
Panowie co może być przyczyną stukania w zwolnicy np przy ruszaniu z miejsca do tyłu lub do przodu ale tylko pod obciążeniem np z załadowaną przyczepą słychać takie stuknięcie dodam jeszcze ze na łączeniu pochwy i zwolnicy od czasu do czasu kapnie olej ??????
-
Przez Celownik07
Dzień dobry,
Dużo roboty jest z wymianą tych uszczelniaczy (14 i 17) w tylnym moście c355 ? mam wyciek od spodu w zaznaczonym miejscu (nie pamietam ktory to otwor dokładnie) i zastanawiam sie czy dużo jest przy tym dłubaniny, bo jakiegoś spektakularnego wycieki nie ma ale wolna chwilą chciałbym tam zajrzeć. Da rade samemu zwalić zwolnice/pochwe czy trzeba jakiegos pomagiera?
Majac już to rozebrane warto cos sprawdzic/wymienić dodatkowo?
-
Przez agrodara
Witam.Mam od pewnego czasu problem polega on na tym że podczas ruszania piszczy i zgrzyta w zwolnicicy dzieje się tak przez kilka metrów póżniej cicho macie jakieś przypuszczenia co może się tam dziać .Pozdrwaiam
-
Przez jerry4424
Cześć nadszedł czas na zmianę przewodow chlodnicy w mojej siuntce jakiej marki są teraz najlepsze , żeby wytrzymało trochę ,a nie ciekło po tygodniu ?
-

Rekomendowane odpowiedzi
claas Mega 360 czy lexion 520/510
Ursus C-330