Skocz do zawartości

Sprzedam pług Eberhard Tiger 602 / 65y

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
galeria
Pług
Opublikowano

witam.mam do sprzedania pług 3 skibowy obrotowy niemieckiej firmy Eberhardt.Plug jest idealny do c360 zetora 7211 7711.Sprzesaje ponieważ mam ciagnik za duzy do tego pluga. Oryginalna farba naklejki elementy robocze w bardzo dobrym stanie. Obrót na 2 węże.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Konrad_Jestem
      Poszukiwana osoba lub firma, która podejmie się wyklepania takich odkładnic. Mogę przywieźć i zostawić jako formatkę. Częstochowa i okolice 

• Przez Konrad_Jestem
      Poszukiwane informacje na temat tego pługa.
      2 obrotowa, obrót mechaniczny, na ramię wybite huard
      W zestawie do niego dostałem dużą sprężynę.

• Przez duda
      Witam. Czy istnieje możliwość abym do swojego pługa z liniowaniem na kostce pamięci dodał Vario ? Pomijając cel Vario (zmiana punktu ciągu itp) czy da się sterować osobnymi przewodami siłownikiem od liniowania bez wchodzenia w obwód obrotu z liniowaniem.
    • Przez davidek_20
      Proszę o kontakt do osoby, która posiada Instrukcję użytkowania i obsługi oraz katalog części ze  załączonego zdjęcia. Na chomikuj.pl znalazłem jedynie strony z tej instrukcji dotyczące katalogu części - brak stron 2-37. Proszę o pomoc.

• Przez AndrzejMikulewicz
      Witam jestem od niedawna posiadaczem używanego pługa obrotowego cztero skibowego marki kuhn. Nie mam pojęcia jak zmienić szerokość orki skiby z 35cm na 40cm. Może któryś z kolegów miał do czynienia z tym plugiem i wie jak to zrobić?
  • Dodaj nową pozycję...
v