-
Podobna zawartość
-
Przez Lesiu123
Witam zastanawia mnie to jak mam rozłączyć hamulce na dane koło w Ursusie c4011 jak jest tylko jeden pedał ? Z góry dziękuję za odpowiedź.
-
Przez Alak
Witam.
Chodzi mi po głowie zakup kombajnu tak za około 150 tyś. Przeglądając serwisy ogłoszeniowe najlepsza opcja wydają się New Holland tx66 tx67 tx68 i John Deere 2266 2268 2066 itp.. Tutaj pytanie moje do was...
Który z tych wymienionych lepszy i dlaczego? Liczę na opinie posiadaczy takich modeli.
Z góry Dzięki😉
-
Przez Fredovsky
Witam. Mam problem mam problem z hamulcami w c-360. Ostatnio wymieniałem cylinderek w prawym kole wszystko złożyłem, ale ciągnik nie hamuje (ma lekkie spowalniacze). Jak kręciłem piastą dawały radę zatrzymać ale podczas jazdy mają zbyt mało siły. Układ jest odpowietrzony wg. mnie po naciśnięciu pedałów(chodzą z lekkim oporem i odbijają) płyn leci strumieniem z odpowietrzników. Więc moje pytanie czy jest jakaś regulacja na tych cylinderkach bądź jakiś inny sposób na ustawienie tego?
-
Przez biznes12
potzrebuję porady odnośnie kombajnów ciąganych nowych mam na oku markę DEWULF ma ktoś taki kombajn?
ogólnie chodzi mi o zbiór marchwi i ziemniaka żeby był i do tego i do tego
wie ktoś może jak cenowo marka Grimme wychodzi? czy mozna marchew i ziemniaki tym samym kombajnem zbierać?

Rekomendowane odpowiedzi
Same Buffalo hamulce na przyczepe
Dwu obwodowy układ pneumatyczny