Radzio15

spuchnięta noga

Polecane posty

Radzio15    6

Noga mojej krowy w kolanie zrobiła się gruba i twarda . Co z tym zrobić samo przejdzie czy wezwać weterynarza . Chodzi normalnie . Miał ktoś podobny przypadek

Edytowano przez Radzio15

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Wiadomość z agroFakt.pl

sadek9    84

ludzie przeciez takie pytania to do speca weterynarza skad wiesz kto ci odpowie na to pytanie na forum przeciez ktos moze ci nagadac glupot podajac sie za weterynarza i wezmie ci zdechnie krowa i d*pa...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
iron    808

szkoda mu na weterynarza. normalnie jeszcze troche gimbusy będą pytać czy dziewczyna jest w ciąży bo się okres jej spóźnia.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
ChudyxD    16

po to jest forum żeby zapytać i się doradzić a skoro nie wiecie to sie nie odzywajcie a nie krytykujecie ! u mnie był taki sam przypadek i jest samo przeszło ale u weta dostaniesz odpowiednie maści na taki przypadek :) jak się nie myle to robi się guz od nagniecenia jak na betonie leży 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Brounter    18

Czasami zdarzają się takie opuchlizny, wystarczy że będziesz smarował maścią rozgrzewającą a potem ochładzającą. Tylko pod żadnym pozorem nie próbuj przebijać opuchlizny

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do rozmowy

Możesz pisać i zarejestrować się później. Jeśli masz konto,Zaloguj się teraz, aby publikować na swoim koncie.
Uwaga: Twój wpis będzie wymagał zatwierdzenia moderatora, zanim będzie widoczny.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.


  • Podobna zawartość

    • Przez MarcinKoczewski
      Panowie  doradcie  mi bo brakuje mi juź słów  mam cielaki 3 sztuk takie już praktycznie zaraz na wode będę odstawiamy  i ciągle nawraca mi zapalenie płuc cielaki piją mleko śl zaczynają jesc siano cejotke a te  zapalenie wraca gorączki nie mają 
      Przeciągow  nie ma 
      Parno   w oborze nie jest 
    • Przez Ferdek07
      Składaliście wnioski o nadanie longin i hasła do zgłaszania zwierząt jak wam to się podoba i co wpisać w rubryke o miejscu pobytu/utylizacji zwierząt padłych czy coś takiego taka rubryka jest :rolleyes:
    • Przez jondir989
      Witam! Korzystacie z SOL od pfhbipm? Mam problem bo nie wiem jak wprowadzić inseminację. Na liście nie ma buhaja hf pat-red którym inseminowałem krowę a nie znam kodu dla tego buhaja. Czy mógłby ktoś podpowiedzieć?
    • Przez Seba092000
      Witam wszystkich forumowiczów!
      Piszę, ponieważ mam pewne pytanie odnośnie jałówek widniejących na zdjęciach. Mam dylemat, bo nie wiem czy je zacielić i sprzedać na ocieleniu czy może przeznaczyć na opas? Nadawałyby się na przyszłe krowy, nie za bardzo utuczone? Mają one już po 16 miesięcy, więc zacielać można, ale no nie wiem...
      Za jałówkę cielną bym na pewno dostał więcej niż za taką na opas Jakbyście mogli to doradźcie, każda podpowiedź jest ważna!

      Pozdrawiam serdecznie!


    • Przez MarcinKoczewski
      Witam panowie  mam na oku 2 jaloszki 
      Koło 180 kg ile można zapłacić za takie sztuki 
      Dodam to ze sprzedający  wpisał je  juz  na dopłaty  
      Są to mleczne jaloszki 
×
×
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.