Problem z mocowaniem bez euroramki
-
Podobna zawartość
-
Przez andrewk
Do sprzedania dwa siłowniki jednostronne do ładowacza czołowego 40/60 skok 630mm ( min 870mm, max 1500mm ).
Siłowniki jak nowe, używane niecałe 6 miesięcy - powód sprzedaży jest prosty, wymieniam na wzmocnione.
Możliwość wystawienia na allegro.
Cena 300zł/komplet.
Jak dobrze zagadasz to wysyłka przy wpłacie na konto w cenie
___________________________________________________________________________________________________________
AgroDane.pl - portal poświęcony specyfikacjom maszyn rolniczych takich jak ciągniki rolnicze, kombajny zbożowe oraz ładowarki teleskopowe. Dane techniczne, porównania modeli oraz opinie w jednym miejscu. Użytkownik agrofoto wszystkim poleca tą stronę z całego serca
-
Przez Rosomak22
Mam problem bo chciałbym kupuc ładowacz czołowy do masseya 6260 sześcio cylindrowy silnik i nie mogę znaleźć na ten model ale juz sa na 6270 i teraz pytanie czy bedzie pasował? Czy adaptacja bedzie taka sama do 6260 i 6270? Czy rozstaw srob będzie sie zgadzał?
-
Przez ROBERTINHO
Panowie mam pytanko. Czy ma ktoś z was ten siewnik i wie czy sieje on dobrze?
Najważniejsza napewno jest ta skrzynia bezstopniowa do regulowania dawki wysiewu. Czy jest ona precyzyjna?
Myślałem by kupić jakiegoś nowszego poznaniaka albo Famarola-a używanego no i tu jest problem bo te używane to przeważnie są już albo dojechane albo redlice pogięte.
Dlatego chciałbym sie dowiedzieć jak to z tymi euromaszami jest?
-
Przez Marcin06
Witam, mam na sprzedaż:
-Ładowacz UNHZ 500. Stan dobry w komplecie widły + łyżka. Cena 2800 zł do negocjacji.
-Dmuchawa do zboża z kompletem rur. Bez silnika. Cena 600 zł do negocjacji.
-Rozdrabniacz Bąk. Bez silnika. Cena 120zl do negocjacji.
Woj. Wielkopolskie. Powiat Grodziski
Więcej informacji na priv.
-
Przez SebastianP
Chciałbym samodzielnie zamontować wspomaganie do c330 napędzane z rozrządu. Oś okrągła. Montował ktoś? Jaki zestaw polecacie? Mile widziane linki, oceny i opis problemów przy montażu. Pozdrawiam.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Case magnum 7130 kalibracja licznika
Problem z hamulcami MF 699