Agregaty kompaktowe Agro-Tom vs. Agro-Masz vs. Rolmako 3m wasze opinie
-
Podobna zawartość
-
Przez malina2277
Witam mam dylemat czy New Holland T5.105 poradzi sobie w agregacie uprawowo-siewnym Agro-masz chodzi głównie o to czy nie będzie go ważyć będzie to ciągnik ze standardowym obciążnikiem bez Tuz-a a agregat 3m Agro-masz 3 rzędy graczek wał paker i mam dylemat czy wziąć siewnik zwykły stopkowy czy talerzowy też Agro -masz;)
-
Przez Heniekii
Witam jak w temacie
Pierwszy rok podczepialem i odczepialem stol do hedera i musze powiedziec ze to porazka,szybciej podlanczalem do bizona i nie musialem nic przy hederze odkrecac czy rozkrecac
a tu musze caly lewy bok demontowac i jeszcze przekladnie i te przezbrajanie z rzepaku na pszenice trwa dlugo jak nie bardzo dlugo bo znowu trzeba skrecac lewy bok i mocowac przekladnie zeszlo mi to chyba jakies 3h we 2 osoby
wiem ze jest troche uzytkownikow jd 1470 z tymi hederami wiedz ktos uproscil te podczepienie?
jak rozmawialem z rolmako to oni twierdza ze uproscic tego bardziej nie moga gdyz ten heder jest za miekki i na klamry byc nie moze
jak bym wiedzial ze to tyle trwa bym wzilol 600 tylko u mnie teren jest rowny i nie jest mi potrzebny a handlowiec gadal ze te hedery roznia sie tylko pozimowaniem poprzecznym a wyszlo ze nie tylko
pozdrawiam
-
Przez smokus1234
Witam, mam zamiar kupić brone talerzową półzawieszaną 3m. Nie dokońca zdecydowałem jaką ale najprawdopodobniej padnie na Grano System z wałem oponowo transportowym bądź wózkiem transportowym hydropakiem z wałem gumowym.
Bardzo proszę, jeśli macie doświadczenia w uprawie pożniwnej jak i przedsiewnej tą maszyną podzielcie się opinią.
Jeśli ma ktoś doświadczenia z bronami talerzowymi półzawieszanymi innego producenta prosze o komentarz.
-
Przez SZWAGIER1999
Witam mam do sprzedania zestaw uprawowo-siewny http://olx.pl/oferta/zestaw-uprawowo-siewny-rolmako-siewni-unia-polonez-3-550-3-metry-CID757-ID9C7jN.html#c5130cb2e8
-
Przez krzysiu9802
Witam. Sprzedam agregat ścierniskowy rolmako 2.1m
http://olx.pl/oferta/agregat-scierniskowy-rolmako-CID757-IDbaVQj.html
-

Rekomendowane odpowiedzi
Nowe problemy z układem hydraulicznym w Farmtrac 675 DT – ktoś miał...
Pszenica ozima Opoka