Ursus 914 zmiana kół na wąskie- problem.
Sprawdź Ursus 914 zmiana kół na wąskie- problem. na AgroTesty.pl
Ursus 914 Dane techniczne
Ursus 914 Turbo Dane techniczne
-
Podobna zawartość
-
Przez PronarekP5
Ci którzy mają lub jeżdżą tym URSUSEM jaka wygoda jazdy czy da sie radia słuchać jak idzie w polu itp. itd.
-
Przez Massey38
Witam wszystkich forumowiczów mam pewien problem a mianowicie pompa w moim zetorze podnosi bardzo wolno a jak podniesie to potrafi sie zablokowac na samej górze po wykręceniu śruby na tylnej ścianie zaczyna dopiero opadać. Świeżo wymieniony olej, na starym oleju działo sie to samo. Co może powodować tą przyczynę proszę o pomoc pozdro.
-
Przez mataxenon
Witam. w związku z tym że nie mogłem nic znaleźć na forum, muszę założyć nowy temat. wiec tak przy moim ursusie nie ma w ogóle siłownika wspomagającego podnośnik, i chce go podłączyć ale nie moge się domyślić gdzie podłączyć zasilanie, proszę więc o pomoc, mogą być zdjęcia. czekam na odp.
-
Przez Maciekkkk
Witam. Potrzebuje pomocy a dokładnie mój 914. Pracując nim w polu coraz ciężej zaczęło się kręcić kierownicą. Myslałem że to może z powodu gdyż pracowałem w ziemi 6 klasy lecz gdy wyjechałem na droge okazało że kręci się ciężej niż przed przyjazdem na pole. Sprawdziłem poziom oleju, było mało, wróciłem do domu i dolałem oleju i nadal to samo. Nie wiem co jest i zwracam się z prośbą o pomoc
-
Przez AgroTuning
Zamienię wąskie koła z oponami Prelli o rozmiarze:
Przód - 11.2 R24
Tył - 12.4 R36
Pracowały na ciągniku New Holland Td5020 od 4 lat.
Zamienię na szersze za dopłatą. Mogą być na R30.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Case magnum 7130 kalibracja licznika
Ursus c355 , Sanok d35