Skocz do zawartości

Kupię/zamówię cielęta-powiat chełmski

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Gość BestZetor
Opublikowano (edytowane)

Chętnie zamówię na lipiec lub sierpień ok.4 sztuki cieląt MM lub innych ras mięsnych na terenie Gminy Kamień/Leśniowice/Żmudź/Chełm i ewentualnie Wojsławice/Uchanie. Jestem w stanie zapłacić 600-800 zł.

Edytowane przez BestZetor
Gość BestZetor
Opublikowano (edytowane)

Kowboj11 jestem zainteresowany kupnem głównie cielaków MM, ale niektórzy mogą zaoferować mi cielęta innych ras mięsnych. Porozmawiamy i się jakoś dogadamy co do ceny.

Edytowane przez BestZetor
Gość BestZetor
Opublikowano

Ja szukam cieląt w wadze ok.60-100 kg wieku 1-3 tygodnie. Mleko mam własne.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Magdalena123456
      Witam wszystkich,
      Jestem studentką czwartego roku na Uniwersytecie Rolniczym w Krakowie i piszę pracę inżynierską na temat źródeł informacji wykorzystywanych w zarządzaniu gospodarstwami. Mam ogromną prośbę do osób zamieszkujących powiat krakowski o uzupełnienie ankiety, która znajduje się w załączniku. Niestety ze względu na jej formę , trzeba ją pobrać i przesłać na adres e-mail: ankieta.inz@gmail.com. Ankieta jest oczywiście anonimowa. Bardzo zależy mi na jak największej liczbie uzupełnień. Jeżeli macie Państwo również znajomego posiadającego gospodarstwo rolne w powiecie krakowskim to bardzo proszę o rozesłanie ankiet. Z góry serdecznie dziękuję za pomoc!

Ankieta:
      Ankieta.doc
    • Gość
      Przez Gość
      Witam wiecie może kto zabiera świnki z powiatu konińskiego i daję dobrą cenę pozdrawiam
  • Dodaj nową pozycję...
v