Kupię siłowniki klapy bagażnika- najlepiej od Poloneza Caro
-
Podobna zawartość
-
Przez szostiwf88
Jeżeli ktoś szuka siłownika do maski John Deere 5620, 5720, 5820 o oznaczeniu AL175748 lub RE206116 to zamiennikiem jest siłownik, sprężyna gazowa FORD Mondeo IV Sedan klapy bagażnika - sedan 03/07- np. (FA Krosno 24477).
Ja taki wstawiłem pasuje idealnie jak oryginał, a kosztuje ok. 30zł.
-
Przez Maciek_hehe
Witam jak jakis inny sposób na zaradzenie problemu skrzypiącego amortyzatora kabiny niż wymiana go?
-
Przez Scappy
Witam. Posiadam ładowacz czołowy w c360 i od jakiegoś czasu z lewego siłownika wycieka olej . Wymiana uszczelniaczy nie daje dużego efektu . Mam wrażenie że brakuje w nim jakiegoś ogranicznika ponieważ prawy siłownik wysunie się do końca i się zatrzymuje a lewy nadal pcha w górę. Prawego nie chce ruszać bo jest suchy. Wrzerow na tloczysku niema. Co może być przyczyną wycieku i takiego zachowania? Boję się że w końcu lewy siłownik "wyskoczy" i będą jaja 😉. -
Przez arkady12
Panowie mam problem z pługiem huard obróci się do polowy i staje ani w lewo ani w prawo węże się poruszają ogólnie wina leży po stronie pługa nie traktora i teraz jest problem bo siłownik jest nie typowy jak dla mnie ( załącznik z katalogiem ) czy miał ktoś taką sytuacje ? czym można by było zastąpić ten zamek rozważam zakup nowego siłowniika z zaworem przepływowym ale w nich nie ma wyjść na ten zamek coś ktoś podpowie ??,
rl.doc
-
Przez michalmat
witam
ma ktoś jakiś dobry patent jak rozkręcić siłownik obrotu od trola? boję się go traktować palnikiem, żeby go nie rozhartować.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Czy ostrzyć bijaki?
Autosan D-35