Agrofarm zapowietrza się
-
Podobna zawartość
-
Przez Grzesiek11
Witam wszystkich.
Mam zamiar kupić agrofarma 85, czy ktoś może mi coś o nim napisać? Jak ze spalaniem, jaką ma moc (do czego porównywalną), ile miejsca w kabinie, jak widoczność?
Czekam na te i inne informacje, z góry dzięki wszystkim.
-
Przez Zuro95
Witam. Posiadam Agrofarma 420 z rewersem mechanicznym, skrzynia 20x20 bez półbiegów, od dłuższego już czasu przy wciskaniu sprzęgła słychać głośne skrzypienie najprawdopodobniej łożyska oporowego/ślizgowego, sprzęgło stawia przy tym dość mocny opór, moje pytanie brzmi czy ktoś spotkał się już z takim problemem i czy ktokolwiek zna jego rozwiązanie, bo przy dłuższej pracy można sobie faktycznie nogę zerwać.
-
Przez osibuhaj
Witam mam problem z Deutz Agrofarm420 profilajne brak rewersu do tyłu a do przodu jest ok!Dodam jeszcze że olej wycieka pomiędzy silnikiem a skrzynią!
-
Przez Wojtek026
Jaki tani ładowacz polecanie do df agrofarm 85, ładowacz nie będzie dużo wykorzystywany dlatego chce ekonomiczne rozwiązania ale i nie chce potem żałować że kupiłem badziewie i się z tym męczyć, najtańszy metalfach i ten metaltechnik, przecztałem całe AF na ten temat i metalfach piszecie że mocowanie ma delikatne że coś tam nie wytrzymuje że rozdzielacz w gniazda wpinany to niby nie bardzo ale w sumie i na takich rozwiązaniach ludzie pracują, a metaltechnik to w ogóle że blee, a czy ja taki tur sam bedę w stanie zamontować czy w takim metalfachu wszystko przypasuje do ciągnika z tym mocowaniem,
a czy warto wiąść coś droższego ten ursusa czy hydramet no i jaki rozdzielacz powinien być jeśli agrofarm ma 52l/min na 2 pompach to jaki rozdzielacz min?
-
-

Rekomendowane odpowiedzi
Same Explorer 3/Deutz Fahr Agofarm 420 Proline
Agrofarm 85 i Agrotron 6130.4