Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Obecnie równiez można na tym zarobić. Wiele osób decyduje się na kupno srebra oraz złota właśnie teraz bo odnotowuje się niewielki spadek cen. Takie spadki zdarzały się również w przeszłości ale jak popatrzeć się na to całościowo to wzrost cen jest stały. Jest to obecnie jedna z lepszych inwestycji długoterminowych jaką możesz podjąć.

Zerknij sobie tutaj:

http://denarius.pl/

Możesz się zorientować jak obecnie przedstawiają się ceny srebra na rynku. 

Opublikowano (edytowane)

Sam zastanawiałem się ostatnio nad zainwestowaniem pieniędzy w mieszkanie, jednak ceny nieruchomości obecnie są totalnie nieżyciowe tak więc nie wiem czy ma to jakikolwiek sens.... Liczę na to, ze ceny nieruchomości jednak w najbliższych latach nieco spadną bo przy obecnych wysokich nie opłąca się kupować mieszkania nawet pod wynajem.

No i kolega powyżej wspomina o srebrze https://mennicamazovia.pl/pol_m_Srebro-155.html Jak się zapatrujecie na srebrne sztabki?

Edytowane przez janciesl
Opublikowano
janciesl napisał:

Sam zastanawiałem się ostatnio nad zainwestowaniem pieniędzy w mieszkanie, jednak ceny nieruchomości obecnie są totalnie nieżyciowe tak więc nie wiem czy ma to jakikolwiek sens.... Liczę na to, ze ceny nieruchomości jednak w najbliższych latach nieco spadną bo przy obecnych wysokich nie opłąca się kupować mieszkania nawet pod wynajem.

a fliperom się jakoś udaje

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez bakimo
      Witam
      mam pytanie do wszystkich którzy wzieli duży kredyt na rozwój gospodarstwa. Myślę tu o kwocie w okolicach 1mln.
      jak wam się wiedzie? czy nie żałujecie? co byście zrobili inaczej? itp.
      Matematycznie może to i ma uzasadnienie ale jak wiadomo matematyka z rolnictwem nie zawsze idą w parze...
    • Przez adekbp
      Witam. Mam 21 lat. Zwracam sie do Was drodzy forumowicze z prośbą podsunięcią jakiegoś pomysłu. Mogę przejąć gospodatstwo ogrodnicze niedaleko miasta (około 15km, 65tyś. mieszkańców), województwo Lubelskie. W gospodarstwie znajduje się dom jednorodzinny dość duży, obora oraz stodoła o dość dużej powierzchni, myślę że około 300m2, obora i stodoła murowane. Wokół posiadłości ziemia, w kilku kawałkach, koło 1ha(III-IVklasa), oprócz tego posiadam jeszcze 3ha w jednym kawałku(V-VI klasa), dość ciekawe tereny, rzeczka kilka mostów, las, cisza, spokój, dodatkowo przez wieś przebiega szlak turystyczny. Przy domu duża szklarnia o powierzchni 460m2, parę lat temu była remontowana, kiedyś była ocieplana, no ale wiadomo na dzisiejsze koszty opału po prostu się nie opłaca.
      Opisałem pokrótce co gdzie i jak, teraz pytanie, jaki biznes można rozpocząć? Myślałem nad gospodarstwem agroturystycznym, ale niestety na dzień dzisiejszy Unia Europejska nie przyjmuje wniosków do dofinansowań takich przedsięwzięć. Kapitał który mogę przeznaczyć na przyszłe inwestycje to około 20tyś zł. A może jakieś inne pomysły? Bardzo proszę o podsunięcie jakiegoś dobrego pomysłu. Pozdrawiam
    • Przez chomiuk123
      Witam Ktoś się pytał jak na ten program złożyć na rozrzutnik obornika czy wóz asenizacyjny.
  • Dodaj nową pozycję...
v