Inwestycje mające na celu ochronę wód przed zanieczyszczeniem azotanami pochodzącymi ze źródeł rolniczych
Przez
chomiuk123, w Dotacje
-
Podobna zawartość
-
Przez Adamo90
Witam mam mały problem a może pytanie gdzie w podlaskim można wynająć jakąś maszynę rolniczą np traktor. U jakiś dealerów czy są specjalne firmy zajmujące się takimi sprawami. Jestem trochę zielony w to ale chcę się dowiedzieć gdzie co i jak.
-
Przez didu70
Witam chciałem zapytac czy ktos z was wie u jakiego dealera w małopolskim lub podkarpackim lub w swietokrzyskim mozna kupic sprzet rolniczy na zasadzie faktury z terminem płatnosci 90 dni wpłatą zaliczki i odbiorze sprzetu po wpłacie zaliczki.
-
Przez wabrzek
Wiatam mam Emke 2011 r. Program naprawczy na zawór hydrauliki jest zrobiony ale na bzyczenie pompy nie miało to wpływu. Czy ktoś wie jak wyciszyć ten dźwięk. Modele po 2012 maja cicho w kabinie a przed liftem masakra.
-
Przez wabrzek
Wiatam mam Emke 2011 r. Program naprawczy na zawór hydrauliki jest zrobiony ale na bzyczenie pompy nie miało to wpływu. Czy ktoś wie jak wyciszyć ten dźwięk. Modele po 2012 maja cicho w kabinie a przed liftem masakra.
-
Przez livebird
Witam mam pytanie musze odkwasic glebe bede stosowal wapno sypkie w ilosci 2-3 tony na hektar aktualnie na polach jest poplon na przyoranie i zastanawiam sie kiedy zastosowac wapno przed orką siewną ? możecie doradzic jak to zorganizowac?
-