Skocz do zawartości
pawlox

Renault 95.14 1986r. POMOCY

Polecane posty

Wybrane dla Ciebie
pawlox    0

Witam

Wymieniłem pompowtryski na nowe i nadal mi ciężko pali.Jakby paliło na 2 tłoki i po czasie wchodzi na obroty i silnik pracuje normalnie.

Czy jest możliwe,że za słabe ciśnienie daje pompa paliwowa lub czy może schodzić paliwo?

http://www.agrofoto.pl/forum/topic/80497-renault-9514-1986r-problem-z-hamulcem/  --->tutaj jest poprzedni temat,jeżeli było by coś potrzebne.

 

 

Dziękuje za każdą odpowiedź.

 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Wojtek987    61

Jak coś to wtryskiwacze (lub końcówki) Jeśli po wymianie jest tak jak przed to prawdopodobnie pompa nie podaje paliwa.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Profil usunięty   
Gość Profil usunięty

Sąsiad ma 551s jak był zimny to palił na dotyk a jak gorący to kręcił i kręcił z bólem w końcu odpalał.Mechanik powiedział ze pompa do regeneracji bo dawała male ciśnienie na gorącym silniku bo pod wpływem temperatury paliwo było już odrobine rzadsze i nie dawała rady dać takiego ciśnienia jak na zimnym paliwie.Po regeneracji odpala bez problemu.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Wiadomość z agroFakt.pl

Wojtek987    61

Ja tak mam w kombajnie z perkinsem 6 ale mi wcale nie chce złapać (jak jest baaardzo goracy) ale jak złapie to na wszystkie a nie że nie równo chodzi.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się


×