Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Witam mam zamiar kupić ciagnik Case MX 135  i mchciałbym się dowiedzieć co sprawdzić przy ogledzinach i jak można sprawdzić ciśnienie oleju w silniku i w skrzyni i ile powinno wskazywać barów w silniku i w skrzyni ? proszę o pomoc 

Opublikowano

przy nich prawdopodobnie nie da rdy sprawdzić ciśnienia w silniku jak są jakieś kłopoty z ciśnieniem to kontrolka ci  będzie świecić od ciśnienia,w skrzyni  można sprawdzić na wyjściach hytraulicznych powinno wykazywać +- tak 200 220 coś w tych granicach 

Gość Profil usunięty
Opublikowano

a gdzie znajdują się te wyjścia hydrauliczne 

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez lukasz0920
      Witam szukam instrukcji obsługi i katalogu części do case mx 135, sporo szukałem i nic darmowego nie znalazłem. Jeżeli nic nie znajdę będę musiał coś kupić. Może jakiś dobry użytkownik by udostępnił elektroniczna wersję np na Dropbox?
    • Przez TheZielonyJohny
      Witam
      Proste i szybkie pytanko 
      JD 6130R AQ ( AP nie wchodzi w grę ) czy Case Maxxum 135 CVX ?
      Macie jakieś porównanie ? 
      Ciągnik przeznaczony do pracy z rozsiewaczem 2750l +700kg waga własna, opryskiwacz 3000l +2t waga własna, transport. 
      Teren podgórski. 
      Chodzi mi tylko i wyłącznie o pracę, ceny znam. 
    • Przez ursus-moc
      Witam mam problem gdyz z tłumnika wydobywa się olej co może być przyczynq
    • Przez sunday
      Witam. Ma ktoś opis bezpieczników do CASE MX 135 ? Jeśli była by taka możliwość to prosiłbym o podesłanie. Z góry dzięki
    • Przez sunday
      Witam mam takie pytanie czy w CASE MX 135 jest to normalnie, że WOM na wolnych obrotach włącza się i po chwili sam się wyłącza, po dodaniu nawet minimalnie gazu wszystko działa jak należy. Pytam z czystej ciekawości bo w pracy to  nie przeszkadza
  • Dodaj nową pozycję...
v