Problem z wspomaganiem cały czas pompa pracuje
Sprawdź Problem z wspomaganiem cały czas pompa pracuje na AgroTesty.pl
John Deere 6600 Dane techniczne
-
Podobna zawartość
-
Przez jan23
Witam, interesują mnie opinie na temat tego ciągnika a mianowicie opinie jaka jest awaryjnośc tych modeli, dostepność i ceny części zamiennych, podsumowując wszystko co możecie powiedzieć konkretnie o tym modelu a co było by przydatne przy podjęciu decyzji o zakupie. Z góry dzięki za każdą odpowiedź.
-
Przez oska
Bardzo proszę o poradę John Deer 6600 zaczął hamować podczas jazdy i grzeje się olej w tylnym moście ,co może być tego przyczyną?Wygląda to tak jakby był lekko zaciągnięty hamulec.
-
Przez Mikruss
Wszystko podane w ogłoszeniu jak i fotki. Ogólnie ładowacz do poprawek, ale w pełni sprawny, używany był po sprowadzeniu ciągnika przez kilka miesięcy, joy w pełni sprawny, dużo lepsza hydraulika jak w nowych turach od pana "gienia" z rozdzielaczami od Bułgarów, 4 sekcje, szybkozłącze. Pasuje do modeli 4ro cylindrowych Valtry, jutro zrobie zdjęcie z rozpiską dokładnie do jakich. Jak ktoś chce dokładne zdjęcia danego elementu ładowacza to pisać i na pewno prześle. Cena do negocjacji, dodam że zależy mi na czasie bo idzie wiosna a trzeba nowe opony do ciągnika kupić
http://olx.pl/oferta/tur-ladowacz-agram-quicke-q650-do-valtra-6550-i-inne-CID757-ID7AS35.html
-
Przez andrz17
Witam forumowiczów. Mam problem z półbiegami mianowicie przy zmianie strasznie szarpie ciągnikiem. Poradzicie coś??
-

Rekomendowane odpowiedzi
Sprzęgło "pieciominutowe" - jak używać
Dmuchawa DeWalt