Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Gość
      Przez Gość
      Witam. Do sprzedanaia przyczepa samozbierająca Agromet. Dokładnego modelu nie znam bo nie mogę namierzyć tabliczki - może ktoś wie gdzie jest. Przyczepa na dużych kołach, bliźniakach, igarażowana, duża. Cena 4,2 tys - do obejrzenia w okolicach Lubartowa
    • Przez Borekk17
      kupię kombajn forsthritt e512 z sieczkarnia do słomy  tylko województwo dolnośląskie
    • Przez Fugeo
      Cześć
      W tym roku chcę okryć część słomy trzymanej pod chmurką flizem. Chciałbym okryć około 300 balotów o wymiarze 120x120. Belki układane 4-3-2-1.
      Jakiego wymiaru flizu potrzebowałbym do okrycia tylu balotów i jaki byłby to koszt? Zależy mi na tym aby fliz był na kilka lat a nie po lepszym mocniejszym wietrze nic by z niego nie zostało.
    • Przez weengosz
      Witam, dużo ostatnio słychać u suszy i braku siana w Niemczech i Szwecji.

Jako, że mam na sprzedaż dużą ilość bel siana (140 i 150) bardzo dobrej jakości poprzez tegoroczną suszę oraz bardzo blisko do Niemiec i stosunkowo blisko do Szwecji chciałbym zaczerpnąć informacji gdzie najlepiej 'uderzyć' z takim tematem.

Jakie strony typu olx i allegro polecacie jeżeli chodzi o Niemcy i Szwecję?

Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji.
    • Przez jarek2030
      Witam! Mam problem ponieważ chcę sprzedać słomę po mieszance jęczmienia/owsa/pszenicy 2.70 ha i kolega chce sobie kupić i zbelowac tą słomę moje pytanie jest ile wziąć od belki zestaw to Case maxxum 135 i class Variant
  • Dodaj nową pozycję...
v