Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Hubert1604
      Witam,  
      Mam na sprzedaż bele siana. 
      Cena do uzgodnienia. 
      Odbiór osobisty. 
      Woj. Wielkopolskie, 62-730 Dobra. 
      Więcej info pod numerem: 724768398.
      18.02.2018
    • Gość
      Przez Gość
      Witam. Do sprzedanaia przyczepa samozbierająca Agromet. Dokładnego modelu nie znam bo nie mogę namierzyć tabliczki - może ktoś wie gdzie jest. Przyczepa na dużych kołach, bliźniakach, igarażowana, duża. Cena 4,2 tys - do obejrzenia w okolicach Lubartowa
    • Przez gregory-5000
      Sprzedam prasę Claas Rollant 160. W bardzo dobrym stanie. Zębatki łańcuch idealne. 
      Mało używana. 2004 rok .
      Zwijanie sznurkiem i siatką.
      Cena 15000 PLN. tel 602554693.
      Świebodzin woj. lubuskie.
      Sprzedam Clam
    • Przez cash8791
      Witam serdecznie z góry przepraszam jeśli temat się powtarza ale nie mogłem znaleźć informacji na temat mojego problemu otóż mój problem polega na tym iż kostki wychodzące z prasy są w kształcie mniej więcej trapezu z tym szczegółem ze zawsze jedna strona jest krótsza a druga dłuższa , nadmienię iż wszystkie kostki są związane oraz to ze przeprowadziłem remont całego młota wraz z listwami prowadzącymi jak i wymieniłem dźwignie tnące i palce na aparatach i nic to nie dało (myśląc iż wina leży po stronie młota), nagarniacz również był wyregulowany i zamocowany nowy naciąg sznurka wraz z porcelanowymi tulejami kostki są zawsze związane ale krzywe jeśli ktoś ma wiedze na ten temat to mam nadzieje ze podzieli się informacja co jest przyczyną takich kostek.
      PS. Sznurek jaki używam to Jubilat 2500
      Pozdrawiam
    • Przez lukbud
      Sprzedam ok 70bel siana, ładne pogodne, bele 120 dobrze zbite.
      tel 669...307....331
  • Dodaj nową pozycję...
v