Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

euro zdrożało ceny powinny zostać bez zmian ale jak zawsze nasi kochani handlarze znajdą sposób na obniżki w czwartek ma do mnie przyjechać po świnie jak w sobotę z nim rozmawiałem nie chciał proponować ceny dopiero w środę wieczorem coś czuje że będę musiał je troszkę przetrzymać 

Gość Profil usunięty
Opublikowano

ceny zboża ida w góre a wiec chciał nie chciał ubojnie beda musiały podniesc ceny na tucznika, bo nie oszukujmy sie dzisiaj to ubojnie wyliczaja cene tucznika tak aby rolnikowi zostało 20zł na sztuce  :D zeby sie zastanawiał czy ma zamykac czy zwiekszac hodowle  :D

Opublikowano

cena na jutro 4.20+vat nawet mi się nie chce iść gnoju wyrzucić żeby były czyściutkie na rano

Opublikowano

pośrednik kupujące w okolicy 4.20+vat to cena dla mnie na skupie płaci 3.70+vat 

Opublikowano

O to mi chodzi, że ktoś podaje że rynek niemiecki 2 ero centy w dół ,a to nie prawda! W tych ciężkich czasach ,piszemy tylko sprawdzone wiadomości ok!!

Opublikowano

O to mi chodzi, że ktoś podaje że rynek niemiecki 2 ero centy w dół ,a to nie prawda! W tych ciężkich czasach ,piszemy tylko sprawdzone wiadomości ok!!

Sorki jesli to nie prawda.Taka infornacja została podana przez top agrar na fb .
Opublikowano

jest tutaj  ktoś z okolic kłobucka częstochowy może udało by się sprzedawać razem 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v