Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

no niestety kolejny spadek o 5 gr i mamy 5,7 wbc masakra a dwa tygodnie temu było już 6,10 coraz gorzej

Konkretnie jaka ubojnia. Bo kpiny se chyba robisz alboś sie czego najarał.
Opublikowano (edytowane)

No my tu nie urząd skarbowy ale chętnie bym zobaczył taką fakture na 5,7 netto. Wiec może precyzyjniej niech sie kolega mefiu890 wypowiada 5.3 netto co daje ok 5,7 brutto. Tedy jo! No znam gostków co im pszenica 11 ton sypie i to ekologicznie tak wiec nic mnie tu nie zdziwi.

Edytowane przez grey6
Opublikowano

Kock pow. Lubartów 3,53 z VAT , przebije ktoś ? B)

Opublikowano

Ciekawe co będzie jak wpuszczą na rynek mięso z "prywatnego przechowalnictwa"  

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v