Skocz do zawartości

Modernizacja ciągnika- Zetor 5718

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam taki dylemat. Posiadam zetora 5718 i mam problem z mocą. Na 3 biegu mam za mało mocy i mi zdycha a na drugim natomiast mi się kopie i mam problem z wyjazdem w lesie. Czy da się zrobić żółwie tak jak w c385? bo potrzebuję szybszego przyłączenia biegu żeby nie stracić pędu. Chciałbym się dowiedzieć w jaki sposób można zrobić coś takiego, żeby nie kupować nowego ciągnika bo to nie mieści mi się w wydatkach

zapomniałem dodać że ma ok.53KM

Opublikowano

chciałbym się jeszcze dopytać, ile to będzie mnie kosztować? z góry dziękuję i jeszcze raz przepraszam za głupoty mojego brata jakie nawypisywał. dziękuję i pozdrawiam. życzę udanego sylwestra ;-)

Opublikowano (edytowane)

powiem wam że jest spoko i życzę szczęśliwego Nowego Roku!
DJ gas majster

Ogarnij się trochę i przestań wypisywać bzdury.

Edytowane przez Elektrotechnik
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Damianek20
      Mam pytanie , czy ktoś z tu obecnych może wie czy grzybki i talerze z Zetora 7211 rozstawem śrub nadają się do Proximy cl 90 ? 
    • Przez Krizh
      Witam, chciałbym zapytać czy ktoś z Was montował może węższe koła do 7211 na oryginalne obręcze R28? Obecnie Zetor stoi na oponach 16.9 R28, a chciałbym zamontować nowe, wąskie jednakże bez konieczności kupna nowych obręczy. Prośba o pomoc i poradę.
    • Przez pupek
      Wspawywał ktoś haki CBM do oryginalnych cięgieł dolnych tych co maja przykręcane kule na 4 śruby?
    • Przez Łukasz_K
      Witam,
      montował ktoś tura Wol-Met 4.1 do 5340 w plastikowej masce?
      Miałbym kilka pytań.
    • Przez Myszek
      Witam serdecznie !
      Jestem tu nowy tak że nie krzyczcie jak coś źle napiszę.

Sprawa ma się tak:
      Posiadam zetora 3011 w którym bardzo mocno wyje tylny most,co na dłuższą metę jest męczące.Powiedzcie mi proszę,czy do zetora 3011 da się założyć atak z kołem talerzowym o skośnych zębach?np.taki co zakładają do C360? .
      Pytałem się o to kilku różnych fachowców i zdania są mocno podzielone-jedni twierdzą że pasuje a inni że nie. .Jest tu ktoś,lub polecacie kogoś z okolic rybnika/wodzisławia/jastrzębia zdroju co by umiał to wymienić? .Wolał bym to dać komuś kumatemu co wie co robi.

• Dodaj nową pozycję...
v