Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

no jak roz se chomąto założysz to dopiero przed trumną Ci je ściągną... dobrze to se przekalkuluj

Ino zapomniołech dopisać ze musisz jakiś offset zaproponować co by jo na lodzie ni zostoł

Opublikowano

Ja to jestem tu dwa lata prawie i jak na razie ilekroć bym na ten temat nie wszedł to nic a nic żadnej miłej z gospodarstwem z wielkopolski :D 

Opublikowano

Ja to jestem tu dwa lata prawie i jak na razie ilekroć bym na ten temat nie wszedł to nic a nic żadnej miłej z gospodarstwem z wielkopolski :D

jak byś dobrze zaglądał na temat, to byś wiedział ,że jest jedna miła z gospodarstwem w wielkopolsce :P

to Tobie siostra gacie będzie prać a ja... niby sam?

co ja poradze, siostre mi jeden zabrał i nic w zamian nie dostałem :P :lol:

Opublikowano

artur125 No rację masz nie zaglądałem bo byłem i byłem i nic i przestałem. Ale jak mówisz ,że jest to teraz jestem :D 

Opublikowano

Powodzenia dla tych szukajacych.Lecz badzie ostrożni zwlaszcza dziewczyny.Pomyslowych facetow w necie nie brakuje ktorzy chca sie tylko zabawić waszym kosztem.Nawet na tym forum mozna spotkac chlopakow ktorzy przesylaja zdjecia mniej lub bardziej slawnych aktorow,ze niby ten rolnik tak wyglada.Mam nadzieje,że jednak większość jest poważnymi ludźmi i naprawde uczciwie szukaja kobiety do wspólnego zycia.

Opublikowano

Skoro tak twierdzicie :) To tak szukam dziewczyny najlepiej z wojewodztwa lubelskiego, o wieku nie powinno sie pisac ale tak do 24 wiosen :) A cos o sobie to mam 23 lata aktualnie nie pracuje tzn. Sezonowo na duzym gospodarstwie. Swoja mam mala gospodarke a tak poza tym ukonczone technikum mechaniczne a aktualnie w trakcie inzyniera na kierunku rolniczym i nastepnie mozliwe ze magistra zobaczymy jak czas i fundusze i zycie poprowadza :) interesuje sie motoryzacja i spedzaniem czasu na wyjazdach motocyklowych. Z reguly jestem rozwazny i spokojny. A wiec taki jest mój opis. Pozdrawiam jeżeli jest jakies dziewcze zainteresowane to prosze pw. (Juz nie wiem czy to w dobrym dziale napisalem :) )