Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

O masz, a ja głuptas myślałem, że piersi rosną przez gospodarkę hormonalną? Sss. .. to ten na razie wstrzymaj się z jedzeniem kiełbasy. Sprawdzę co i jak, organoleptycznie. I wydam werdykt. .hi hi w razie "w" wezmę ze sobą 2 kg grilowej ;-);-);-)

Opublikowano (edytowane)

Cześć :) Powiedzcie moi mili, gdzie mogę poznać jakiegoś fajnego faceta rolnika skoro jestem z miasta? U mnie tu w okolicy nie ma typowych wsi z gospodarstwami, raczej takie na których nowobogaccy budują swoje wille, aby żyć w ciszy i spokoju, ale blisko dużej aglomeracji. Polecacie jakieś portale, biura matrymonialne? Mam 24 lata, a mam wrażenie, że nigdy nie poznam mojego wymarzonego rolnika :( Prosze o rady!!!

Edytowane przez OlaOlla
Opublikowano

a co cię tak inspiruje w tych rolnikach?

Od dziecka byłam wychowywana u babci, na wsi, na gospodarstwie. Mój wujek pracował tam na roli i zawsze chciałam mieć takiego faceta jak on :) Silnego, pracowitego... W głowie wciąż mam ten obraz i po prostu nie wyobrażam sobie innej przyszłości. Aktualnie jestem pracownikiem medycznym w placówce publicznej w mieście wojewódzkim i jak teraz stąd nie uciekne to zostane starą panną i już na pewno nikt mnie nie ze chce :D Poza tym chwilę uniesienia gdzieś na łące lub na stosie siana.... Mmmmarzenia :D

Opublikowano

zachodniopomorskie :)

Kurczę, szkoda, że nie jestem młodszy ☺.

A tak poważnie, czy zdajesz sobie z tego, że kobieta na wsi to wieloczynnosciowy kombajn od świtu do nocy?

Opublikowano

Kurczę, szkoda, że nie jestem młodszy ☺.

A tak poważnie, czy zdajesz sobie z tego, że kobieta na wsi to wieloczynnosciowy kombajn od świtu do nocy?

Mam dość rozległe widełki jeśli chodzi o wiek :D

Tak, zdaje sobie z tego sprawę i wcale mnie to nieodstrasza, wręcz przeciwnie. :)

Opublikowano

Hej Ola ile musiał bym mieć hektarów żebyś się mną zainteresowała? :)

Możesz mieć i 1 hektar + krowę żebym miała czym sie zajmować poza byciem Panią domu i będzie super :D