Skocz do zawartości

AgroRandka Ona szuka jego!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak tam ogarrek zylka ci nie pekla ???

ciekawe co gorsze kaleka fizyczny czy umyslowy ???

ogrek juz jest jednym za chwile bedzie drugim i wtedy bedziemy miec porownanie..

orawiok -nie wyczailes jeszcze synowej ogarka na fb ? moze z nia sprobuj poflirtowac 😂, to drugi koniec polski ale turystycznie mozesz podjechac 🤣

Opublikowano (edytowane)

Ja... Zara podjedzie tylko bilet mu za sponsoruj... 😁😁😁

Kaleka kalekę podjudza... Cyrk. 

4 minuty temu, jacus napisał:

jak tam ogarrek zylka ci nie pekla ???

ciekawe co gorsze kaleka fizyczny czy umyslowy ???

ogrek juz jest jednym za chwile bedzie drugim i wtedy bedziemy miec porownanie..

orawiok -nie wyczailes jeszcze synowej ogarka na fb ? moze z nia sprobuj poflirtowac 😂, to drugi koniec polski ale turystycznie mozesz podjechac 🤣

Pewnie zara umrę na cowida bo ty byś tak chciał.... 😁😁😁😁😁

No niestety chłopie twoje kalectwo na szczęście nie jest zaraźliwe... 😜

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano

cos slabo z glowa-mnie to nie dziwi.

wiesz ze sporo chorob ma podloze genetyczne- jak bedzie wygladal potomek jednych dziadkow slabych na umysle a drugich na zdrowu ??? na szczescie nie masz wnukow wiec nie zobaczysz.........

Opublikowano

Może zajmi się wróżeniem... Ale cienko to widzę.

W sumie to dobre zajęcie dla zniewiescialego gostka  co za garami stoi... 🤔

Widzisz lorowiaczek się nie wybiera więc nie podpuszczaj dzieciaka jak sam nie masz jaj. 

Opublikowano (edytowane)

Chłopaki nie straszcie siebie nawzajem nie wiadomo czym, bo nie jesteście kogutami, żaden drugiemu nic nie zrobi, bo pójdzie siedzieć, a tam zrobią mu z d*py wiatrak.

Edytowane przez Desperado
Opublikowano

ale dajeta. aż mi lepiej że beze mnie.

eeee. a weśta sie może spotkajta i po ryjach natrzaskajta?

po wuj się tak męczyć i pieprzyć trzy po trzy?

Opublikowano

zetorki  byles w koncu na tym rynku w filipowie ?? sprawdziles choc na mapie gdzie to jest ??? 

moj sasiad z tamtad pochodzi 🤣

caly dzien jak nie pada to leje-wiec jakas rozrywka sie przyda miedzy ladowaniem pszenicy, wypadem po sortownik do ziemniakow i roznymi robotami kolo domu..

bidny sean-to juz wiem gdzie podziewal sie po likwidacji konta  i czemu zamienil sie w desperata. teraz duzo nie pisze bo jeszcze na tylku nie moze swobodnie siedziec 🤣

orawiok to daleko ma, kurna do jelenia z jeleniewa to przez cala polske trzeba przejechac.. dla jednego sztosu nie warto..do tego dzieic tam zrobione to jakies nieudane sa, ma taki okaz kolo domu, pojechali do babki do filipowa i tam zaszaleli, kilkanascie lat temu.

Opublikowano

A co ty tak ciotko innych podjudzasz... U ciebie baba portki nosi to się nie blazni jak sam nic nie potrafisz..😜

1 godzinę temu, Pafnucy napisał:

ale dajeta. aż mi lepiej że beze mnie.

eeee. a weśta sie może spotkajta i po ryjach natrzaskajta?

po wuj się tak męczyć i pieprzyć trzy po trzy?

A to co już nie chcesz się potykać blaznie? 

Opublikowano

Ja cięty....... 😁😁😁😁😁😁Zdygal jak dziecko i jeszcze się tym chwalił..... On by brał i rwał i nierząd uprawiał tylko nima czym i za co... 😜

Walczy z nierządem bo inni mogą a on nie... 😁

Opublikowano

Toć pisałeś że chcesz żeby ci kobita płaciła..... 😁😁😁😁

Dnia 14.09.2022 o 21:08, lemik napisał:

Jeszcze ziemniaki mam swoje🙈 Tak poważnie to te panie już są zamożne i chcą wydać pieniądze na młodego, i stąd  mój dylemat

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Bogdan_ja napisał:

A w🤔🤣 jakich tematach masz te pojecie 

Pochwal się jeszcze jak mi wyliczyłeś wypas 220zł od sztuki😂

Edytowane przez lemik
Opublikowano (edytowane)

Co to za pomoc, żeby sprawdzić czy masz u siebie opcję wyślij dokument bo u mnie nie było na kompie, a taki wniosek sam z jedną komórką w mig rozgryzłem. Co tam takiego skomplikowanego, żebym miał się kogoś radzić, jak to samo wypełnia?

1 godzinę temu, Bogdan_ja napisał:

Twoje zwidy nikogo nie interesują... To twój największy problem bo ciągle piszesz o tym samym. 

Słuchaj Jasiu, czy jak ci tam.  Założyłes konto młodzieniaszka i pisałeś do Darii, bo myślałeś, że to nowa osoba😂 Ja oczywiście nic nie wiem, bo wtedy jeszcze siedziałem tylko w bydle i w dopłatach😏 ale ona była tu już kilka lat i dobrze znała ciebie i szona, więc  wiedziała kto się podszywa skoro ci to zarzuciła😁

Mi jeszcze żadna nie zarzuciła, żebym pisał do niej i już takiej nie znajdziesz, żebyś pękł😂

Edytowane przez lemik
Opublikowano (edytowane)
11 godzin temu, Bogdan_ja napisał:

Kurla co za psychol... 🤔🤕

A prawda jest taka że ciągle z nim coś masz i tyle.   Z takim nie ma się niczego do czynienia, bo prędzej czy  później, pw wywlecze na forum, to jest chory psychicznie gościu, który powinien być tępiony z forum.

Edytowane przez Desperado
  • Like 1
Opublikowano

Jest niegrozny..... Co by nie napisał jest tylko zwykłym nedorzem z Jabłonki który nic nie zdziała i tyle... Wyłączyłem pw... Wiec niech pisze..... 🤣🤣🤣🤣🤣

Drugi placek nędzny bidul i zacofaniec tylko strzępi jęzor bo jest nikim... Co znaczą tacy na forum rolniczym.. Nic, bo niczego nie osiągnęli i nie osiągną.... Bida i zaściankowe rolnictwo z przed 20 lat... 🤕

Kura jakiegoś Jasia molestuje tera pewnie na fb....😂. Ostatnio policjanta wytypował i twierdził że to ja 🤣🤣🤣🤣

Co za bida umysłowa... 😋