Skocz do zawartości

AgroRandka Ona szuka jego!

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

ho ho jakiś ty wyszczekany w tym internecie, żebyś taki był w życiu codziennym, to już coś a ty jak mały piesek dużo hau hau a nawet wyżej kostki w realu nie podskoczysz, ogarnij się bo żal nawet podjąć z tobą jakąś merytoryczną dyskusje

Opublikowano

Szmergiel bo nie ma tematu żebyś kogoś z błotem nie zmieszał jak ci nie pasuje czyjeś zachowanie, avatar, albo postępowanie życiowe nie wypowiadaj się bo ciebie nikt nie komentuje głupio, powiem ci tyle kolego sam zaczołęś taka prawda, co cię obchodzi jak on wygląda i jak kogoś szuka taka prawda i naprawdę twoje drętwe komentarze są zbędne

Opublikowano (edytowane)

Szmergiel bo nie ma tematu żebyś kogoś z błotem nie zmieszał jak ci nie pasuje czyjeś zachowanie, avatar, albo postępowanie życiowe nie wypowiadaj się bo ciebie nikt nie komentuje głupio, powiem ci tyle kolego sam zaczołęś taka prawda, co cię obchodzi jak on wygląda i jak kogoś szuka taka prawda i naprawdę twoje drętwe komentarze są zbędne

i co jeszcze napiszesz o mnie? jak juz piszesz ze to ja zaczolem to nie warto z toba wogule gadac tak bezczelnie klamiesz ( rude juz tak ma wiec sie nie przejmuj) nic do ciebie nie napislaem a ty juz ktorys raz odpyskowujesz na moje posty.niech ci dotrze do tej  rudej lepetyny ze kazdy ma prawo wyrazic swoje zdanie z aprobata lub przeciwnie,tak samo jak ty i ja mam prawo smiac sie z kogos kto zrobil z siebie barana takim anonsem .ja ciebie nie pouczam co ci wolno wiec te gadki w stosunku do mnie mozesz sobie darowac.jak masz cos do mnie prywatnie to napisz pw albo mozemy sie spotkac bo ciagle do mnie sapiesz.

Edytowane przez szmergiel
Opublikowano

Kultura życia codziennego którą każdy powinien w jakimś stopniu reprezentować winna się charakteryzować aprobatą drugiego człowieka jego zachowań i stylu bycia i nawet na forum nie powinieneś się wyśmiewać z kogoś taka jest prawda ale widzę ze tobie ciężko to pojąć, jeżeli myślisz że jesteś nie wiem mega cwaniakiem to uprzedzę cię bo nie jesteś. Napisałem ci abyś się zastanowił i jak ci ktoś nie pasuje przemilcz bo każdy ma prawo do wszystkiego nawet  do takiego anonsu bo jest demokracja i nie masz prawa nikogo krytykować. Po za tym jestem blondynem a to tyle ma z rudym wspólnego co ty z pojęciem słowa tolerancja drogi kolego.

Opublikowano

Pogromca nie muszę się chwalić, ja już mam swoją foczkę i bardzo dobrze mi z nią

Opublikowano

Hej. Tak jak w temacie... "Ona szuka jego". Rolnictwo to moja pasja i nie mam zamiaru robic nic innego. Jesli ktos zechce to moze napisac. Jesli jestes leniem albo wrednym bydlakiem-  daruj sobie.

Opublikowano

Hej. Tak jak w temacie... "Ona szuka jego". Rolnictwo to moja pasja i nie mam zamiaru robic nic innego. Jesli ktos zechce to moze napisac. Jesli jestes leniem albo wrednym bydlakiem- daruj sobie.

postanowiłem napisać do Ciebie bo myślę że szukasz kogoś takiego jak ją,nietoleruje alkoholu(w małych ilościach) moja dewiza brzmi jak nie wypije to nie robię,a jak pije to nie robię,lubie pospać do południa bo dopiero od 10 gs otwierają,jesteś zainteresowana??
Opublikowano

postanowiłem napisać do Ciebie bo myślę że szukasz kogoś takiego jak ją,nietoleruje alkoholu(w małych ilościach) moja dewiza brzmi jak nie wypije to nie robię,a jak pije to nie robię,lubie pospać do południa bo dopiero od 10 gs otwierają,jesteś zainteresowana??

he he .kolego tu sie nie zanaja na sarkazmie wiec efekty twego postu juz sa powyzej.od siebie dodalbym jeszcze ze za przesolona zupe od razu jest lanie he he.ps.i tak na taki anons bedzie wiekszy odzew (czy dla jaj czy na serrio to juz druga sprawa) niz na pisanie o tym jaki to jestem poukladany i padam do nozek.