Skocz do zawartości

Programy rolnicze w TV, które były i które będą

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak juz napisalem na torrenty.org zawsze ktos wrzuca wersje RIP a`la TVNturbo. wiec spokojnie. :lol: jak komus mocno zalezy na torrentach to pisac na PM.

P.s.ja napewno ogladam ;)

Opublikowano

ja tez juz po. chlopaki zaszaleli z tymi ciagnikami. james fajnie probowal cofac fendtem :lol: richard za to ladnie opla zahaczyl ;) ogolnie widac bylo, ze robili sobie jaja i juz. nie chodzilo tam o to, zeby cos przetestowac, ale raczej zabawic miastowego widza. takie odnioslem wrazenie.

Opublikowano

Ej, jak mały byl zatankowac do pelna, nie to kolo mu powiedzial na stacji 1400 funtow... czyli razy 6 to jest jakies 8000zł. a liczmy po 4 zł/litr to jest 2000 litrow. Cos mi tu smierdzi. niemozliwe zeby ten ciagnik mial zbiornik 2000 litrow!!

Opublikowano

no kawał baku w Case'ach są duze Baki w casie cs jest chyba 200 litrów a z tym 175 koni jest 400 litrów jutro o 13 jest powtórka :] oglądałem dziś ale jutro tez będę;]

a cena ropy do dokładnie na dziś dzień wynosi tam 99 penów za litr czyli 5 zeta:] nie wiem dlaczego ale tam ropa droższa bo benzyna 96 penów kosztuje:/ info mam z przed 5 min bo sisotry pytałem ona tam mieszka:]

Ale to jak oni orali to woła o pomstę do nieba!! a Clarkson to pokazał chyba nową technikę zwaną "kierunek sie nie liczy" a Hamond jak do miasta pojechał tez nieźle namieszał ja tam mieszam traktorami jak wpadnę do pobliskiego miasteczka bo idioci drogowcy porobili wysepki i nie mogę sie pomieścić:]

ja bym wzioł traktor JAmesa 300 Km fendt miodzio;]

a w tym casie łatwo obliczyć 1400 litrów to jest realne

Opublikowano

Jest TVP Kultura, jest Sport, jest ostatnio Historia. Czemu nie zrobią np. Agro TVP coś na wzór niemieckiej TeleAgri, przeciesz polska to ciagle kraj o wysokim procencie rolników.

Opublikowano

bo pewnie sie nikomu to nie bedzie kalkulowac. zeby odbierac taki kanal, to trzebaby miec albo kablowke, albo satelite, a ilu polskich rolnikow stac na takie cos?? na pewno nie tylu, zeby sie komus oplacalo tworzyc tv skierowana do rolnikow. motto w biznesie: przede wszystkim profit, a potem sie zobaczy :blink:

Opublikowano

Na waszym miejscu bym pisał e maile do tvp czy do innej stacji o stworzenie takiego programu wiec jak jest nas tu tylu to każdy by napisał po tym jednym e mailu do nich i na pewno by cos kombinowali żeby stworzyć taki program o ciągnikach rolniczych można nawet by im było podsunąć jakieś pomysły i adresy spółek rolniczych gdzie by mogli testować czy pokazywać sprzęt rolniczy. Co myślicie na to ;> ja myślę że może by się udało

Pozdro...

Krzysiek90

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Dodaj nową pozycję...
v