-
Podobna zawartość
-
Przez Lukas_jestem
Mam problem z zaczęciem beli, czy ktoś już sie z tym uporał ? Da sie to jakos wyregulować ? Takze nastepnym problemem jest zbieranie sie słomy u góry na pasach, przez co musze co 3/4 bele ja czyscić, co przy 20 hektarach prasowania strasznie zabiera moj cenny czas. Jesli macie jakies pomysły na rozwiazanie tych problemow to pomozcie, z gory dziekuje.
-
Przez jarczes
Witam. Mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak włączyć ostrzenie noży w sieczkarni claas jaguar(682,690). Wiem jak uruchomić bęben w drugą stronę. Problem w tym że nie wiem co dalej....
-
Przez CYCU123
Witam ,mam problem z odkręceniem silnika przeznaczonego do remontu .Odkręciłem większość trzymających go śrub ze skrzynia, ale mam problem z dostępem do dwóch najwyżej położonych śrub pod kabina. Szukam informacji jak się do tych śrub dostać moze trzeba kabinę podnosić ? lub jakoś podłogę w kabinie zdjąć ? nie chce się z tym głupio szarpać i przypadkiem czegoś nie uszkodzić wiec bardzo proszę o podpowiedz
Juz sobie poradziłem , zgodnie z podpowiedzią jednego z forumowiczów. Wystarczylo kabine podniesc na poduszkach
-
Przez Poznaniak
Proszę o poradę jak krok po kroku zdemontować i zamontować pompę wtryskowa 7245. Co odkrecic, Czy trzeba ustawić w jakiś punkt, czy jest klin

Rekomendowane odpowiedzi
Opinie na temat prasy
Fendt od lewej 313, 620, 414, 724