-
Podobna zawartość
-
Przez aras888
Witam
Chciałbym założyć zewnętrzny siłownik do podnośnika wspomagający tłok srodkowy. Nie znalazłem nigdzie schematu takiej przeróbki, a nie bardzo wiem gdzie co podłączyć i wyprowadzić czy może ktoś ma już taka przeróbkę?? Seryjny tłok jest trochę za słaby w tych ciągnikach i po niecałym sezonie siadają oringi w tłoku i przestaje podnosić. Dlatego chce go wspomóc siłownikiem lub dwoma położonymi za tylnym mostem przymocowanym do dolnego zaczepu na dole, a do góry do belek podnośnika.
-
Przez ukaszMeller
kupiłem tura FAUCHEUX F2 ale bez joysticka wie ktos gdzie mozna go kupic, joystick elektryczny 3 sekcyjny, tur jest sterowany elektrozaworami ktore sa umieszcone na turze,
-
Przez luki2104
Witam planuje zakupy ma być to główny Ciągnik w gospodarstwie pracę jakie ma wykonywac to :
Praca z ladowaczem (ładowanie obornika, ubijanie kukurydzy i sianokiszonki)
Uprawa ziemi (głównie orka )
Zależy mi żeby był to ciężki traktor, powierzchnia gospodarstwa to 35ha posiadam już 4 inne ciagniki
-
Przez DawidWsik
Witam posiadam adaptację do ciągnika Renault Ares 546RZ. Mogę sprzedać sam rozdzielacz z dżojstik w niższej cenie. Wszystko sprawne zdemontowane z ciągnika.
https://www.olx.pl/oferta/adaptacja-tura-do-mailleux-mx-120-CID757-IDmeJSI.html

Rekomendowane odpowiedzi
Widły do tura C-330
Ursus c360 3p 4x4 prasa warfama z543