Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam takie pytanie czy ktoś posiada prase Welger RP 12 z przystawką na siatkę, bo potrzebował bym zdjęcia tej przystawki, bo chciałem taka dorobic do mojej prasy.

Opublikowano

posiadam i ogolnie jest to dosyc skomplikowany system podawania tej siatki :huh:

miałbyś możliwość zrobienia kilku fotek tego aparatu? bo z katalogu nic nie można się połapać.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez MarcinTargoski
      Witam
      Potrzebuję zdjęć elementów aparatu do siatki już zamontowanych na prasie. Zakupiłem aparat do siatki bez koła z gumą to by było najważniejsze zdjęcie jakie te koło idzie tam i jaka śrubę przykręca się tą ze "ślimakiem"  tego mi brak  i czy też idzie jakiś element do rozprowadzania siatki. Z góry dziękuje za wrzucenie zdjęć.
    • Przez Ursus-23
      Siatka Rolnicza R-EVOLUTION 2000 NET - 329 zł Brutto (z Vat):
      Długość - 2000m, Szerokość - 1230mm, Szerokość robocza - 1250mm, Ilość na palecie - 40/45/50szt, Waga rolki - 22kg (+/-5%), Wytrzymałóść na zerwanie - 275kg, Stabilizator UV, Znacznik końca rolki - ostatnie 50m

Siatka Rolnicza R-EVOLUTION 3000 NET - 489 zł Brutto (z Vat):
      Długość - 3000m, Szerokość - 1230mm, Szerokość robocza - 1250mm, Ilość na palecie - 40/45/50szt, Waga rolki - 22kg (+/-5%), Wytrzymałóść na zerwanie - 275kg, Stabilizator UV, Znacznik końca rolki - ostatnie 50m

Folia Zamiast Siatki R-EVOLUTION 2F 1000 - 339zł Brutto(z Vat)
      Długość: 1000 m, Szerokość: 1,25 m | 1,30 m | 1,40 m, Kolor: Biały, Stabilizator UV.

Folia Zamiast Siatki R-EVOLUTION 2F 1500 - 499zł Brutto(z Vat)
      Długość: 1500 m, Szerokość: 1,25 m | 1,30 m | 1,40 m, Kolor: Biały, Stabilizator UV.

Jeżeli chcesz zobaczyć czy produkt sprawdzi się w Twojej prasie - Zamów próbnik o długość 200m w atrakcyjnej cenie:
      Folia Zamiast Siatki R-EVOLUTION 2F 200 - 87zł Brutto(z Vat)
      Długość: 200 m, Szerokość: 1,25 m | 1,30 m | 1,40 m, Kolor: Biały, Stabilizator UV.

Przy większym zamówieniu ceny podlegają negocjacji, wystawiamy fakturę VAT
      Więcej informacji pod nr tel: 505839011

Sprzedaż detaliczna i hurtowa (Zapraszamy do współpracy sklepy i hurtownie).
    • Przez roqwor5
      Witam. Kupiłem niedawno prasę Sipma Z 279/1. Mam problem ponieważ nie wiem jak założyć siatkę. Szukałem czegoś na internecie niestety nie znalazłem. Może ktoś opisze jak powinno to wyglądać lub najlepiej zrobił zdj już z założoną siatką. 
      Druga sprawa to dobór siatki. Jak odpowiednio dobrać wielkość siatki do tej prasy? Jakich producentów siatki unikać, a kogo polecacie? 
      Dzięki z góry za odzew ;] 
    • Przez 22tomek22
      witam mam pytanie jak ustawić zgniot beli w prasie lely welger rp520 i co pokazuje zegar ciśnieniowy z przodu belarki
    • Przez gregory-5000
      Sprzedam prasę Claas Rollant 160. W bardzo dobrym stanie. Zębatki łańcuch idealne. 
      Mało używana. 2004 rok .
      Zwijanie sznurkiem i siatką.
      Cena 15000 PLN. tel 602554693.
      Świebodzin woj. lubuskie.
      Sprzedam Clam
  • Dodaj nową pozycję...
v