Skocz do zawartości

Dziewczyna chce na gospodarke-rolników chętnych brak?

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

@am1609- powinna temu kolesiowi ta ręka uschnąć ( zresztą nie tylko ręka ) takich idiotów co na kobietę rękę podnoszą to nie brakuje... <_<

@Bogdan-BP- tak sprawdzić zakochać się i w końcu cierpieć ponieważ powie że znalazła lepszego hehe ;) ja dziękuje za takie coś :D

I przerwa w żniwach pogoda się popsuła ;) ale 140 balotów jeszcze w nocy zrobiłem :D

Opublikowano (edytowane)

Jak dawno mnie tu nie było. Kasia22, ja wiem, ja wiem gdzie mieszkasz :D I ja mieszkam bliżej niż Biała. :D

Coś mi tam świta, że wiesz, ale chyba nie aż tak dokładnie :D

Edytowane przez Kasia22
Opublikowano

Tak, tak przejrzałam :D

No wiesz już wiekowa Jestem i skleroza mnie dopadła :D

ale już wszystko wiem :D

Ta sama gmina rzut beretem :D

Opublikowano

@Rolnik1973- mi wystarczy godzina snu ale w okresie żniwnym mało kiedy śpię ;)

Ale miałem dzień podczas smarowania łańcuchów prasy koło zębate mnie za koszulkę złapało... Dzięki Bogu siostra to widziała i jakimś cudem ciągnik zgasiła ( sam się dziwie jak to zrobiła bo ona ciągnik to z daleka mija i nawet nie wie gdzie się biegi wrzuca :lol: )

Opublikowano

Człowieku czy ja się tym pochwaliłem napisałem tylko ! Wiem że popełniłem błąd... jak to mówią mądrzejszy niech zamilknie więc ja kończę pisać z Tobą @robo1980 bo dalsza rozmowa nie ma najmniejszego sensu uczepiłeś się mnie jak rzep psiego ogona miłego wieczoru robo.

Opublikowano

@Mironeks- dokładnie gdybym siedział w domu to by mi się nic nie stało

@am1609- oj tak rutyna i pośpiech ale do tego doszło zmęczenie... ;) na szczęście wczoraj popadało i trochę oddechu od żniw złapałem

@Bogdan-BP- nawet nie chce myśleć... Jestem strażakiem OSP widziałem dużo wypadków z udziałem maszyn rolniczych (wciągnięci w prasę itd ) i nie wiem co mi odbiło na włączonym WOM smarować prasę ( łańcuchy ) muszę pomyśleć nad centralnym smarowaniem w niej ;)

A jutro na wesele kuzynki miałem iść tylko że brak partnerki i pójdę tylko na ślub do kościoła ;) na imprezę nie pójdę bo pomyślą że sam przyszedł to tylko się napić :D a już tak kiedyś miałem że mnie tak obgadywali z powodu braku partnerki na weselu ;)

Opublikowano

Piotrze to o partnerkę na wesele słabo się starałeś:) Tu na forum na pewno znalazła by się chętna na taką okoliczność.

Odnośnie Twojego wypadku to jakby mój brat tak zrobił to zrobiłabym to samo co Twoja siostra ale później takie bęcki by dostał, żeby zapamiętał do końca życia....

Opublikowano

to jest tak spiesz się powoli bo tyłka nie będziesz miał czym podetrzeć. Co do partnerkim tyle pań jest z wielkopolski na forum napisz na pw spiesz sie bierz kasę jedź do niej i na zakupy po super kieckę i na bale. Założę się jak byś Białą poprosił to by się zgodziła od razu. ;)

Opublikowano

to jest tak spiesz się powoli bo tyłka nie będziesz miał czym podetrzeć. Co do partnerkim tyle pań jest z wielkopolski na forum napisz na pw spiesz sie bierz kasę jedź do niej i na zakupy po super kieckę i na bale. Założę się jak byś Białą poprosił to by się zgodziła od razu. ;)

E to chyba byś się zdziwił i przegrał zakład :P

Opublikowano (edytowane)

@Piotr3p jak nie masz isc z kim na wesele to zapros ta co obroniles przed tym hamem co ja uderzyl, masz na pewno u niej wielki plus i Ci nie odmowi :)

Edytowane przez Junkers
Opublikowano

@Malgo35- moim zdaniem różnica wieku nie ma nic wspólnego w zabawie :)

@Junkers- na pewno by nie odmówiła ale uważam tak jak @pastereczka że nie będę jej głowy zawracał...

Opublikowano

@Malgo35- moim zdaniem różnica wieku nie ma nic wspólnego w zabawie :)

@Junkers- na pewno by nie odmówiła ale uważam tak jak @pastereczka że nie będę jej głowy zawracał...

Gdybym wiedziała wcześniej to chętnie:)ale idę do pracy na 13 do rana bo mamy dwa wesela