Skocz do zawartości

Dziewczyna chce na gospodarke-rolników chętnych brak?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale jak się facet chce zaangażować bardziej to kto mu skrzydła podcina kobieta, bo ona sama nie wie czego tak naprawdę szuka. Ale listy miłosne i wszystko bardzo fajne można powiedzieć, tylko długo czeka się na odpowiedź. wysyłasz a dziewczyna ci odpisuje ze już nie chce a ty czekasz dalej, w skowronkach przychodzi listonosz i otwierasz i łup kubeł zimnej wody na głowę. A co do nieśmiałości nieraz taki facet ma takie pomysły i w ogóle że tego co jest otwarty bije na głowę w przekazywaniu i okazywaniu uczuć. Czasem drogie panie jest dobrze dac szansę takiemu facetowi bo możecie się poczuć bardzo zaskoczone jaki on jest naprawdę:)

Opublikowano

Wysyłanie listów/kartek zawsze było romantyczne i pokazywało klasę osoby. Może teraz dla przedszkolaków wysłanie smsa jest romantyczne ale nietrwałe bo co roku dostają to coraz nowszego smartfona.
Listów się nie wyrzuca, a przynajmniej nie robią to osoby które potrafią to uszanować.
Gdzieś u mnie w starej szufladzie leży stary list który jedna dziewczyna do mnie napisała, i mimo że miłosny to nie był i się nie znamy już to był takim ładnym charakterem pisma napisany że aż szkoda wyrzucać ;)

I weź po latach odkryj ten stary list :P

Gość Profil usunięty
Opublikowano

no i lepiej pózniej wszystko mieć na piśmie :D jak po latach mąż będzie zrzędził to mu można pokazać co obiecywałeś heheheh

Opublikowano

hehe m.in. dlatego nie należę do tych co obiecują :D wręcz unikam tego słowa, oj bo jak dam słowo to już nie ma zmiłuj :P

Jest takie przysłowie które warto znać: "nie decyduj w złości i nie obiecuj w szczęściu"

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Fajna jest technika, net, sms itp ale przez to zamierają naprawde fajne zwyzaje :)

Opublikowano

Tylko nieraz jak zakochani żyją 500km od siebie to aby się widzieć codziennie to przez internet mogą się widzieć  śmiać, płakać, moze nie przytulać ale mają jakąś namiastkę prawdziwego szczęścia więc nie myślę też że technologia coś zabija, a dostać smsa z rana od ukochanego ukochanej Kocham cię i życzę ci bardzo miłego dnia, to sami powiedzcie czy dzień nie robi się piękniejszy :D

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Lubisz siedzieć w oknie i patrzeć czy listonosz idzie:)

nie wypatruję listonosza bo nikt do mnie nie pisze, a tak wogóle to teraz listonosz jedzie a nie idzie :D

Opublikowano

oj robiło sie akcje z listami posłuchajcie.

Spodobała mi sie dziewczyna, miałem do niek kontakt mailowy ale mysle zaszaleje od kolezanki zdobyłem date jej urodziń i adres. uskrobalem liścik pełen komplementów do koperty dodałem kilka płatkow róży i wysłałem. zrobiło to na niej wrazenie, ale koniec końców nie zeszlismy sie i troche sie zraziłem do akcji romantico.

Lina to ze ludzie nie wykazują sie inwencją to nie niesmiałośc a atrach przed byciem wysmianym. koledze spodobała sie dziewczyna umówił sie z nia dał jej kwiaty, a ona go wysmiała więc...

Gość Profil usunięty
Opublikowano

a jak chodzi pieszo to pies mu nie rozszarpie torby, bądź list nie wyleci w błoto ? Dla mnie to moze i helikopterem latać, czasy się zmieniły i nawet do kościoła już w konia się nie jeździ... przynajmniej w  mojej okolicy ;)

Opublikowano

Gdzie wy jeszcze jakie konie macie normalnie, teraz w modzie z buta pogoda piękna i wio :D

Opublikowano

U mnie też w okolicy jest stadnina, około 100 koni ale sportowych a przez wioskę to przejeżdża czasami prawdziwa dama na koniu że jest na czym oko nacieszyć, jednak to już rekreacyjnie z sąsiedniej wioski. Poza tym jeszcze kilka jest osób, ale głównie rekreacja, w końcu pikne tereny.

Opublikowano

Apista kto szuka ten znajdzie być może i guza ale  coś znajdzie na pewno:)

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Ja nie chcę na wieś.... bo ja już jestem na wsi :D

Opublikowano

najlepsze było jak ja kiedyś poznałem dziewczynę na dyskotece super nam sie bawiło miała czerwony sweterek i wpadła mi w oko ale pod koniec dyskoteki mi zagineła gdzieś no trudno zagineła to zagineła przecież głowy sobie za to nie urwe dobre było rok po tym jestem na innej dyskotece kolega tańczy z dziewczyną i chcieliśmy juz jechac podchodzę do niego i mówie co i jak a do mnie podchodzi tamtej dziewczyny koleżanka i do mnie że mnie zna ja sie na nią patrze i mówię że dziewczynko pomyliłas ludzi i spierniczaj bo ja cie nie znam i ta stoi koło mnie i ze ona mnie zna i mówi gdzie mnie poznała i mówię ze ja wiele dziewczyn tam poznałem i mówi mi jak była ubrana i że miała czerwony sweterek i wlaśnie ten czerwony sweterek mi wpadł wtedy u niej w oko i zapamietałem ją po tym sweterku i nagle słowo od słowa i juz ze mna ona jest kilka lat :D

Opublikowano

najlepsze było jak ja kiedyś poznałem dziewczynę na dyskotece super nam sie bawiło miała czerwony sweterek i wpadła mi w oko ale pod koniec dyskoteki mi zagineła gdzieś no trudno zagineła to zagineła przecież głowy sobie za to nie urwe dobre było rok po tym jestem na innej dyskotece kolega tańczy z dziewczyną i chcieliśmy juz jechac podchodzę do niego i mówie co i jak a do mnie podchodzi tamtej dziewczyny koleżanka i do mnie że mnie zna ja sie na nią patrze i mówię że dziewczynko pomyliłas ludzi i spierniczaj bo ja cie nie znam i ta stoi koło mnie i ze ona mnie zna i mówi gdzie mnie poznała i mówię ze ja wiele dziewczyn tam poznałem i mówi mi jak była ubrana i że miała czerwony sweterek i wlaśnie ten czerwony sweterek mi wpadł wtedy u niej w oko i zapamietałem ją po tym sweterku i nagle słowo od słowa i juz ze mna ona jest kilka lat :D

sweterek mogłeś sobie kupić jak tak ci się podobał, nie musiałeś brać w komplecie z dziewczyną :D