Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Panowie po 6 latach użytkowania 80 4WD pompka elektryczna paliwa nie za każdym razem się załącza, trzeba w nią lekko udeżyć żeby zadziałała, czy ktoś może wie jaka jest tego przyczyna? I jeszcze jedno pytanko jak działają światła STOP-u w tym modelu, bo wogóle sie nie załączają, bezpieczniki i żarówki OK?

Opublikowano

Poszukaj może przy pedale hamulca przy osłonie z plastyku na 2 śruby w 555 są dwie rzeczy co na moje oko wyglądają jak włączniki świateł stopu.

Opublikowano

Koledzy może post nie na ten konkretny temat lecz dotyczący FT 80 4wd. Gdzie mogę zakupić czujnik temp.cieczy chłodzącej silnika?Serwis odsyła do BU POWER POLSKA oni zaś do producenta....

Opublikowano (edytowane)

Wszystko jest możliwe ;) kiedyś ktoś pisał, że nie przykręcili mu czujnika filtra powietrza ;) Albo masz to rozwiązane na przekaźnikach.Wstaw foto to porównam z jak jest w 555DT.

Edytowane przez stop

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Mateusz320
      Czy ma już ktoś ten ciągnik? 
      Chciałbym jakąś opinie na temat tego ciągnika 
    • Przez RafZielak
      Witam,
      PILNA sprawa. Lokalizacja: Mszczonów, powiat żyrardowski, województwo mazowieckie. Poszukuję namiarów na jakiegoś kompetentnego i czasowego mechanika, który swoim fachowym okiem "zerknąłby" do ciągnika Ursus 5714 i sprawdził z jak poważną awarią mamy do czynienia i czy warto podejmować się naprawy. Wymagane by ów specjalista prowadził działalność gospodarczą i wystawiał faktury VAT.
      Ciągnik używany jedynie zimą do odśnieżania terenów wokół magazynu (pług śnieżny + posypywarka). W dniu wczorajszym nagle przestał opuszczać tylny TUZ. Opuszcza zaledwie kilka centymetrów, a każdy ruch TUZem jest nader gwałtowny. Dodatkowo pojawił się dziwny hałas z okolic tylnego mostu i pomp.
      Z poważaniem
      Rafał Zieliński
      Kontakt telefoniczny: 602706929.
    • Przez Grzeslaw1
      Witam. Posiadam fendta 311 92r. Mam problem z rewersem. Wyświetla mi błąd strzałkami 4 mrygnięcia przerwa 7 mrygnięć. A czasami obie strzałki święca ciągle wraz z przednim napędem. Wszystko to dzieje się na zimnym silniku. Po rozgrzaniu wszystkie problemy giną. Zwracam się z prośbą o pomoc. Może jakaś książka serwisowa. Podrawiam.
    • Przez Matik7171x
      Witam. Mam problem a mianowicie w moim ciągniku Renault Ares świeci się tak delikatnie kontrolka od alternatora. Nie działa EHR. Czego to może być przyczyna?

• Przez ursusikc330m
      Co może być przyczyną że po wymianie długiej pompki zrobił się słaby hamulec na lewe koło nic nie dało że był kilku krotnie odpowietrzany prawy[przy lekkim dotknięciu pedała trzyma odrazu a lewy po kilku krotnym przepompowaniu tylko lekko przytrzyma czyżby dziwnym przypadkiem lewa pompka tak odrazu skończyła żywot

• Dodaj nową pozycję...
v