części do lanc opryskiwacza !!!
-
Podobna zawartość
-
Przez lukasz0920
Witam szukam instrukcji obsługi i katalogu części do case mx 135, sporo szukałem i nic darmowego nie znalazłem. Jeżeli nic nie znajdę będę musiał coś kupić. Może jakiś dobry użytkownik by udostępnił elektroniczna wersję np na Dropbox?
-
Przez troscio
Witam Forumowiczów,
Poszukuje od kilku dni chłodnicy oleju hydraulicznego do mf 6190 ale pasuje chyba z całej serii 61xx i mozliwe ze z serii 62xx . czy orietuje się ktoś może gdzie mozna nabyć taką chłodnice ? jakieś namiary na handlarzy części ?
Pozdrawiam .
-
Przez rolkam72
Witam wszytkich. Właśnie jestem przed zakupem nowej pompy do opryskiwacza biardzki 400l i tu pytanie.
Jakiej firmy najlepsza byłaby nowa pompa.Słyszałem rózne opinie Biardzkich nowych pompach i teraz właśnie takie pytanie jaka firma żeby to trochę pochodziło a nie oddawać na gwarancje po 20 ha oprysku ( słyszałem o takich przypadkach) .Może ktoś właśnie ma podobne doswiadczenia chętnie skorzystam z rad innych .
Ma to być pompa od 100 do 120l/min wydajności
-
Przez dominikl95
witam kupiłem opryskiwacz i chciałbym używać to do podlewania wodą rabarbaru, i nie wiem jakie dysze kupić .Oryginalne jakie były to niebieskie, ale to chyba takie podstawowe. Opryskiwacz stary zachodni. Chodzi o to aby był jak największy przepływ wody.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Opryskiwacz hardi silnik sekcji
Sterownik opryskiwacza