Projekt dodatkowego komputera pokładowego.
-
Podobna zawartość
-
Przez lambogrand
witam czy komus z was juz robiono kiedys projekt stalowej konstrukcji dachu na stodole lub oborze interesuje mnie jie taki projekt moze kosztowac na budynek 12 na 22 metry bez zadnych slupow w srodku
-
Przez Kent
Witam.
Jak i gdzie podpiąć komputer opryskiwacza do ciągnika John deere 6105r aby komputer zczytywał prędkość jazdy ciągnika do sterowania dawką oprysku. Nie chce podłączać czujnika w kole.Poradzcie jak to zpiąć. I gdzie mogę kupić rozgałężnik 3pin?
-
Przez piter0013
Witam.
Tak jak w temacie. Wie ktoś czy jest taka możliwość dołożenia oryginalnego komputera pokładowego do John Deera 6610 z 2001 roku i jaki jest mniej więcej koszt komputer + robocizna ?
-
Przez DUCH1986
Witam, czy ktoś z was coś takiego robił. Chodzi mi o to z takimi gumowymi walcami. Ma to być oddzielna maszyna, nie chodzi mi o przystawkę do kosiarki. Macie pomysł jak to wykonać? A może ktoś widział takie coś do sprzedania?
-
Przez PaweKozowski
Mam zadanie wykonać Projekt obory wolnostanowiskowej dla 70 krów mlecznych, 30 opasów, 20 cieląt. Czy ma ktoś może pomysł na taką oborę i wrzuci swój projekt. Oczywiście z wyposażeniem. Pozdrawiam
-

Rekomendowane odpowiedzi
Ustawienie kombajnu new Holland cx5.80 do rzepaku
Kukurydza Farmueller