News
-
Podobna zawartość
-
Przez Cineek
Witam, podpiąlem ostatnio MF'a do tandemu i nie ma hamulców hydraulicznych, co może być przyczyną niedziałających? Pozdrawiam!
-
Przez 18mateo18
witam
Mam problem ponieważ mój ferguson nie puszcza powietrza z pneumatyki tylko nabije na maxa i ślizga się pasek od sprężarki co jest popsute ????
-
Przez Kuba1212
Witam. Zgłaszam się do was z problemem- nie wiem jaki model przyczepy posiadam. Obecnie ją remontuję, i chciałbym się dowiedzieć, jaki to model. Po zorientowaniu się trochę w internecie upatrzyłem że może to być model D 35, lecz coś mi w tym nie pasuje. Otóż sąsiad ma przyczepę D 35, lecz na kutej ramie. I jest ona krótsza od mojej (chyba ok 20 cm, jutro zmierzę).
Może ktoś pomoże, może ktoś dobrze wie. Najczęściej spotykałem podobne przyczepy jako D 35, ale i inne modele się zdarzały. Z góry dzięki
-
Przez MaciejWojtasik
Witam .
Mam jedno pytanie otóż mianowicie kupiłem niedawno okazyjne pewną częśc rolniczą a nie wiem do czego to służy i co to dokładnie jest ? Proszę o wytłumaczenie jak ktoś coś wie i ile mniej więcej to kosztuje . Dodaje zdjęcie tego .
-