-
Podobna zawartość
-
Przez MichalR
Potrzebuję agregat do ciągnika o mocy 120 KM do pracy na ziemiach lekkich i średnich (IV-V klasa). Ma on służyć do uprawy pod kukurydzę i wstępnej uprawy przed siewem uproszczonym (agregat bierny i siewnik polonez).
-
Przez kony88
Witam mam pytanie ;] Mam zamiar kupic kombajn New Holland sprowadzony z Francji wszystko jest ok rok 1985 , kabina z klimatyzacja, sieczkarnia do słomy rura wysowana hydraulicznie , ale jest mały problem widac ze kombajn kosił kukurydze byl on do tego przystosowany ponieważ nie ma szczelin miedzy cepami no i widac jeszcze ziarna kukurydzy a słyszalem ze kombajn ktory kosil kukurydze jest z lekka zajechany... czy to prawda? prosze o wasze opinnie ;] pozdrawiam
-
Przez kalibu
Witam , 7 lat temu kupilem 6 ha pola V klasy , od tamtej pory nie dotykane .Pytanie mam takie co moge z tym zrobic z wiosny czy Reczka nadaje sie na pierwszy raz? jakie macie doswiadczenia albo co proponujecie? dziekuje z Gory
-
Przez lancrolny
Witam.
Posiadam dwa pola które 1-2 razy mi zalewa tak średnio co 2-3 lata. W tym roku zalało mi jęczmień który musiałem wyrandapować bo zamiast zboża rosły chwasty. Moje pytanie jest takie co siać aby mieć jak najmniejsze straty. Myślałem o jakiejś trawie ale się jeszcze waham.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Massey Ferguson 590
zestaw kluczy King Tony