Welger rp 200/ rp 220
-
Podobna zawartość
-
Przez merkator50
Znalazłem w idealnym stanie belarke welger rp 12 i mam kilka pytań ,a mianowicie czy trzeba słeme belować z rosą kiedy jest jeszcze wilgotna ,bo jeśli jest sucha w południe to utknie w komorze i czy wąski podbierak to problem w belowaniu ,a jak z jej awaryjnością.Proszę o odpowiedzi
-
Przez nowy07
Witam
Mam takie pytanie czy ktoś posiada prase Welger RP 12 z przystawką na siatkę, bo potrzebował bym zdjęcia tej przystawki, bo chciałem taka dorobic do mojej prasy.
-
Przez MisiekQ
Witam, mam zamiar kupić prasę walcowa welger rp 12 ,120x120,zamki na komorze,podbieracz hydrauliczny. Mam pytanie czy da rade ciągnik Massey Ferguson 255 z tą prasa welger rp 12.
-
Przez Dami147
Sprzedam Prasę Welger Rp12, saitka Jak nowa prasowała suche siano i słomę od 2 lat prasowała kiszonkę bo tyle jest u mnie nie malowana polecam
-
Przez johenek
Witam
Mam problem z założeniem sznurka do prasy, po prostu nie mam żadnego schematu ani nic jak należy go poprowadzić więc był bym bardzo wdzięczny jak by ktoś mi napisał, wstawił schemat lub najlepiej jakiś filmik instruktażowy jak to należy zrobić
-

Rekomendowane odpowiedzi
Lely Welger 435rp problem z siatką!
John Deere 2850 + Welger 235 Profi